Raed Arafat, pus la zid de Dana Budeanu. Motivul pentru care aceasta l-a taxat dur

Raed Arafat, pus la zid de Dana Budeanu. Motivul pentru care aceasta l-a taxat dur
Raed Arafat, pus la zid de Dana Budeanu. Ce a spus designer-ul?

Dana Budeanu vine cu critici dure pentru Raed Arafat. Cunoscutul designer l-a taxat dur pe secretarul de stat, șef al Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU). Ce a spus despre oficial și ce a făcut-o să reacționeze astfel?

Dana Budeanu l-a taxat aspru pe Raed Arafat

Celebrul designer nu se ferește absolut deloc să-și spună opinia. Aceasta își expune perspectivele exact așa cum sunt, de cele mai multe ori într-un fel tăios, în fața internauților care o urmăresc în număr mare pe toate rețelele de socializare.

Vedeta a vorbit de această dată despre numărul de vaccinări din România care aproape că stagnează. Subliniem că mulți dintre oficialii de la noi încearcă prin aproape toate modurile să încurajeze populația să se vaccineze pentru ca pandemia să se apropie de final.

‘Arafat a zis că România și Bulgaria au cote mici pă înțepat. Bine că n-a zis că din cauza mea! Păi atunci de ce Bulgaria e pe lista verde cu UK și România nu, domnule Arafat? Răspundeți! Rușine!

Nu mai mințiți și manipulați oamenii’, a fost mesajul creatoarei de modă care nu îl critică pentru prima dată pe secretarul de stat în privința abordării sale cel puțin în contextul crizei sanitare.

Declarații recente Raed Arafat

Noi măsuri de relaxare vor intra în vigoare de la data de 1 august, dar tot această dată reprezintă o zi în care se implementează măsuri grele în dreptul persoanele nevaccinate.

Concret, doar persoanele care și-au administrat serul împotriva COVID-19 se vor putea bucura de evenimente mari și petreceri până la 02:00 în locuri publice.

„Eu vă dau un exemplu: dacă avem creşterea incidenţei, de exemplu, peste 3 la mie şi măsura care era luată înainte era să închidem restaurantele în interior, ca să nu închizi restaurantele în interior poate vii cu o soluţie intermediară prin care să spui: da, le lăsăm în interior, dar cu o condiţie: cei care intră acolo sunt cei vaccinaţi. Poate asta este o soluţie, decât să spunem la restaurante: >.

Este o logică aici şi este o abordare reală şi este, de fapt, modul în care beneficiem de arma care o avem în mâna noastră acum şi care este vaccinarea şi care chiar dacă doi vaccinaţi, unul dintre ei e pozitiv şi transmite la celălalt, ştim că celălalt, cel mai probabil, va rămâne cu o formă foarte uşoară a bolii. Deci, cam asta este logica. Nu pot să vă spun cum, ce măsuri vom lua, dar v-am dat un exemplu logic cum poate să fie aplicat acest lucru”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI