Radu Vâlcan s-a ras în cap. Gestul său a șocat-o pe Adela Popescu: ”Copiii au început să plângă!”

Radu Vâlcan s-a ras în cap. Gestul său a șocat-o pe Adela Popescu: ”Copiii au început să plângă!”
Radu Vâlcan s-a ras în cap! Cum au reacționat copiii săi?

Radu Vâlcan și-a șocat soția! Adela Popescu a povestit pe o rețea de socializare cum a decurs exact momentul în care s-a trezit cu moderatorul emisiunii „Insula Iubirii”…chel. Frumoasa actriță a mai mărturisit că încă nu s-a obișnuit cu noul look al partenerului și că îi va mai lua o bună bucată de timp. De asemenea, a descris și țipetele micuților lor în momentul în care și-au văzut tatăl atât de schimbat.

Radu Vâlcan s-a ras în cap. Noul look a fost o surpriză pentru toată lumea

Adela Popescu a povestit recent, într-o serie lungă de story-uri pe o rețea de socializare, cât de surprinsă s-a trezit. Ceea ce părea a fi o simplă zi de weekend s-a dovedit un șoc total. Actrița a povestit că s-a trezit într-o dimineață din cursul weekend-ului, după ce cu o noapte înainte totul mergea ca pe roate, și a rămas fără cuvinte.

Aceasta a crezut că Radu se trezise ceva mai devreme pentru a face cafeaua. Ei bine… nu cafeaua a trezit-o pe Adela în ziua cu pricina, ci sperietura trasă de ea și de copii în momentul în care l-au văzut pe prezentator ras în cap. Noua schimbare de look a venit la scurt timp după ce Adela și-a vopsit părul blond și s-a tuns mai scurt decât înainte, aproape atingând imaginea de la începuturile sale în cariera de actriță.

Radu Vâlcan s-a ras în cap! Cum au reacționat copiii săi?
Radu Vâlcan s-a ras în cap! Cum au reacționat copiii săi?

„Doamne, în ce film trăiești tu?”

„Soțul meu s-a trezit devreme în această dimineață, dar nu pentru a-mi cumpăra flori, nu pentru a-mi face cafeaua, nu pentru a-mi pregăti un mic-dejun copios așa cum mi-aș fi dorit într-o zi de duminică. El s-a trezit atât de devreme pentru că și-a dorit să ne surprindă pe mine și pe copii. Ei când l-au văzut au început să plângă, eu m-am speriat și am crezut că trăiesc un coșmar. Dragii mei, m-am trezit și am dat cu ochii de el. Ce și-ai făcut scumpete în cap? Ce s-a întâmplat cu părul tău? Nu pot să mă obișnuiesc. Doamne, în ce film trăiești tu? Le-ai marcat copilăria!”
Adela Popescu