22 feb. 2024 | 13:03

Radu Vâlcan, luat la rost de internauţi. Felul în care se îmbracă în ultima perioadă nu e deloc pe placul fanilor: „Sigur Adela te găseşte foarte atractiv, maimuţărit aşa, nu?”

Monden
Radu Vâlcan, luat la rost de internauţi. Felul în care se îmbracă în ultima perioadă nu e deloc pe placul fanilor:
Radu Vâlcan, luat la rost de internauţi. Felul în care se îmbracă în ultima perioadă nu e deloc pe placul fanilor: "Sigur Adela te găseşte foarte atractiv, maimuţărit aşa, nu?"

Radu Vâlcan a surprins din nou, după ce ultima apariție i-a pus pe gânduri pe internauți. Oamenii din mediul online l-au luat la rost pe celebrul prezentator, pe motiv că vestimentația din ultima perioadă lasă de dorit. Ce comentarii răutăcioase a primit vedeta.

Radu Vâlcan, pus la zid de internauți

Radu Vâlcan, cunoscutul prezentator TV și soțul Adelei Popescu, a fost mereu în atenția internauților datorită stilului său vestimentar neconvențional și plin de culoare. De-a lungul timpului, el a adoptat un look care a atras atenția prin nonconformismul său, departe de clasica eleganță masculină.

Cu haine colorate, uneori chiar extravagante, Radu Vâlcan a fost adesea subiect de discuție pe platformele online, unde mulți au considerat că acest stil nu se potrivește unui bărbat care se respectă. Cu toate acestea, Radu Vâlcan nu s-a lăsat influențat de comentariile negative și a continuat să își exprime personalitatea și preferințele prin modul în care se îmbracă. Chiar și atunci când criticii au fost în floare, el a rămas fidel propriului său stil, indiferent de reacțiile publicului.

Vezi și: Ce etnie are Radu Vâlcan, de fapt. Puțini oameni știau acest detaliu despre soțul Adelei Popescu

Recent, o nouă imagine postată de Radu Vâlcan pe rețelele de socializare a reaprins discuțiile în jurul alegerilor sale vestimentare. Look-ul său atipic a generat o nouă serie de critici și judecăți din partea internauților, care nu s-au sfiit să își exprime dezacordul față de preferințele sale vestimentare.

Chiar și după ani de abordare a acestui stil, internauții nu par să se obișnuiască cu alegerile lui Radu Vâlcan. Cu toate că este clar că acesta își exprimă libertatea de a se îmbrăca cum dorește, publicul continuă să își pună întrebări și să își exprime neîncrederea în ceea ce privește gusturile sale vestimentare.

Unii chiar au mers până la a se întreba cum poate fi pe placul Adelei Popescu acest tip de look, având în vedere diferențele evidente între stilul său și al soțului său. Cu haine colorate, supradimensionate și accesorii îndrăznețe, Radu Vâlcan continuă să își marcheze prezența.

„În goana după modernism şi nonconformism, să fiţi cool şi voi, bărbaţii mai trecuţi puţin, (că mai ai puţin şi faci 50, Radule), vă prostiţi cu haine de circari!! Mama ta, dacă te vede, zice şi ea că eşti „adorabil”?

Poţi fi cool cu blugi şi-o cămaşa, bărbăteşte, adică, nu fii bătaia de joc a vre-unui „stilist” mieunat şi frustrat!! Sigur Adela te găseşte foarte atractiv, maimuţărit aşa, nu?? Fii simbolul masculin care ai fost, purtându-ţi vârstă cu mândrie!!”

„Bluzica şi izmanutele, cât şi freza , te califică direct în finală : la Obregia!”

„Ce ținută de fătălău”

„Înțeleg dorința de confort și lejeritate doar că ce este prea mult strică.”

„Oare ce se întâmplă cu unele persoane, ce setări se schimbă în căpșor după o anumită vârstă? Uneori rezultatul nu este cel scontat, ba din contră!”

Cum păstrează Radu Vâlcan flacăra relației vie

Într-un interviu recent, Radu Vâlcan a dezvăluit secretele care stau la baza armoniei în mariajul său cu Adela Popescu, după 14 ani împreună. Cuplul, care este căsătorit de nouă ani, a împărtășit cum au reușit să păstreze flacăra vie în relația lor de-a lungul timpului și în ciuda provocărilor pe care le implică viața de cuplu și paternitatea.

Radu Vâlcan a subliniat că într-o relație lungă, dinamica cuplului se schimbă inevitabil odată cu trecerea timpului și odată cu apariția copiilor. Acest lucru poate aduce cu sine provocări și trebuie să fie gestionat cu înțelepciune. El a subliniat că este esențial ca ambii parteneri să fie conștienți de nevoile și dorințele celuilalt și să încerce să le satisfacă în mod constant.

Te-ar putea interesa și: Radu Vâlcan se pregătește pentru un nou sezon Insula Iubirii. Ce ritual are în fiecare dimineață: “Mă bucur de momentele alea” VIDEO EXCLUSIV

Unul dintre aspectele importante pe care Radu Vâlcan le-a evidențiat este nevoia ca fiecare partener să fie mulțumit cu sine însuși înainte de a putea face fericită și pe cealaltă persoană din cuplu. Acest lucru implică recunoașterea și acceptarea propriilor nevoi și dorințe, precum și încurajarea și sprijinirea partenerului în îndeplinirea lor.

În plus, el a subliniat importanța micilor momente de fericire și bucurie în viața de cuplu. Aceste momente pot fi diferite pentru fiecare partener, iar este crucial ca ambii să fie deschiși și să înțeleagă nevoile și preferințele celuilalt în acest sens. Astfel, susținerea reciprocă și încurajarea devin elemente-cheie în menținerea armoniei și fericirii într-o relație de cuplu pe termen lung.

„Înseamnă și micile momente de zi cu zi. Uite, spre exemplu, mie îmi place usturoiul foarte mult, Adelei nu-i place, deci trebuie să țin cont de acest lucru. Adela vrea ca eu să am grijă la nevoile ei. Pentru cuplurile noi din ziua de azi este foarte greu.

Oamenii trebuie să treacă, într-adevăr, prin niște situații cumulate de-a lungul unor ani, ca să-și dea seama că sunt potriviți unul pentru celălalt. Cu atât mai mult atunci când ai copii este o provocare imensă, sunt lucruri care se schimbă oricum.

Dinamica relației de cuplu se modifică puțin și atunci depinde de fiecare partener s-o pună în balanță. Ca partener trebuie să înțelegi că nevoile celuilalt pot fi satisfăcute în momentul în care tu ești extrem de mulțumit cu tine, iar partenerul trebuie să înțeleagă că tu ai nevoie de micile momente în care te fac pe tine fericit pentru că doar așa poți face fericit pe celălalt”, a spus prezentatorul pentru Viva.

Parteneri
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea
Redactia.ro
Actorul legendar care a fost căsătorit cu cinci femei, dar a fost îndrăgostit toată viața de un bărbat
Click.ro
Șofer român de TIR mort în Belgia după un incident șocant: Un capac de canal aruncat de pe un pod i-a trecut prin parbriz
Digi24
Istoricul Yuval Harari, despre adevăratele intenții ale lui Putin: „Dacă este lăsat, vom vedea din ce în ce mai mulți Putini în lume”
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Salarii foarte mari pentru românii din Spania. Ce venituri oferă angajatorii
EVZ.ro
Adevărul despre Andreea Liptak, după 12 ani! De ce a plecat din televiziune! A fost sau nu dată afară!
Spynews
ILEGAL pentru orice român. Te scanează automat. A intrat în vigoare pe 31 martie
Capital.ro
Parada planetară 2024: Data în care va avea loc fenomenul astronomic rar | Șase planete se vor alinia pe cer
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
VOUCHERE de 500 de lei de la stat. Cum pot fi ridicați BANII
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde după ce l-a primit / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro