Radu Mazăre se va căsători după gratii. Ce costum va purta la nuntă. Când va avea loc evenimentul

Radu Mazăre se va căsători după gratii. Ce costum va purta la nuntă. Când va avea loc evenimentul
Radu Mazăre se va căsători în penitenciar

Radu Mazăre se va căsători după gratii. Este anunțul făcut de fratele fostului primar al municipiului Constanța, care susține că acesta și-a cerut iubita în căsătorie prin telefon. Evenimentul ar urma să aibă loc luna viitoare, în închisoare.

Radu Mazăre se va căsători în penitenciar

Nunta lui Radu Mazăre ar urma să aibă loc în aceeași zi cu cea a colegului său de celulă, căruia ar urma să îi fie naș.

„El ar vrea la începutul lunii viitoare, când e și ziua lui, dar nu depinde de el, ci de ce va accepta conducerea pentenciarului. După ce ei doi se căsătoresc, urmând ca ei să cunune și să fie nașii colegului lui de celulă, care și el vrea să-și ia prietena în casătorie. O să fie două nunți într-una. Nu o să fie o petrecere. Eu vin, da. Nu știu care e regulamentul, cum pot veni invitații. Trebuie să mă ocup de verighete și mai am și sarcini pe care mi le-a dat”, a declarat Mihai Mazăre, fratele fostului edil.

Costumul de cununie va fi același pe care Radu Mazăre îl poartă atunci când este scos din peniteciar și dus pentru audieri la instanțele de judecată.

„El are un costum, cred că o sa ia costumul cu care merge la Înalta Curte și la nuntă. Nu are ce să facă cu două costume acolo. O să folosim același costum. (…) Încă nu s-a decis cine ovor fi nași. Nu știe cum se poate face cununia religioasă și dacă poate să vină cu nași, cu preot aici. Din ce știu, sunt 10 persoane. Familia lui și familia Roxanei, ea urmând să vină spre sfârșitul lunii”, a mai spus fratele lui Radu Mazăre.

Fostul edil se află încarcerat la Penitenciarul Rahova, după extrădarea sa din Madagascar. El are de ispășit o pedeapsă definitivă de 9 ani de închisoare cu executare, primită în Dosarul retrocedărilor ilegale de plaje și terenuri.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI