Cine este și cum arată Roxana Mihalache, iubita lui Radu Mazăre. Ce făcea când fostul edil era reținut

Cine este și cum arată Roxana Mihalache, iubita lui Radu Mazăre. Ce făcea când fostul edil era reținut

Iubitei lui Radu Mazăre i-a revenit, deocamdată, sarcina de a avea grijă de complexul turistic pe care-l deține fostul edil al Constanței în Madagascar. Numele ei este Roxana Mihalache și e împreună cu Mazăre de mai mulți ani.

Iubita lui Radu Mazăre n-a vrut niciodată să fie prea mult în atenția presei, chiar dacă este împreună cu unul dintre cei mai celebri români. De obicei, s-a ferit de ochii presei, așa că nu se știu foarte multe despre ea.

În ciuda firii nestatornice a lui Mazăre, când vine vorba de femei, Roxana Mihalache n-a dat niciodată de înțeles că s-ar simți deranjată de unele „escapade” ale iubitului. De fapt, pare că legătura lor este la fel de strânsă ca acum 18 ani, când s-au cunoscut. Edilul are atât de multă încredere în ea, încât știe că a lăsat pe mâini bune viitorul resortului său din Madagascar, de când a fost arestat.

Cine e Roxana Mihalache, iubita lui Radu Mazăre

iubita lui radu mazare roxana mihalache

Roxana Mihalache a fost fotomodel, dar a renunțat la cariera în modeling de dragul lui Mazăre și, desigur, a oportunităților pe care știa că le va avea alături de el. Ea a fost mereu alături de fostul primar, chiar și atunci când a început să aibă probleme cu legea și a primit o condamnare de nouă ani de închisoare.

Când Mazăre s-a decis să fugă din țară, Roxana l-a însoțit, evident, și chiar a lăsat în urmă o afacere, doar pentru că știau că în Madagascar vor trăi ca în paradis.

Acest paradis a fost puțin zdruncinat în momentul în care Radu Mazăre a fost iar arestat, iar autoritățile române ar putea avea o șansă să obțină extrădarea lui, pentru a-l aduce în România, să fie judecat.

Fostul primar al Constanței a fugit din țară la sfârșitul anului 2017, după ce instanța i-a ridicat interdicția de a părăsi țara. Avocații l-au sfătuit bine pe Mazăre, așa că odată plecat, nici nu mai are de gând să se întoarcă decât „legat”.

Urmăriți Playtech.ro și pe