Cum au reacționat angajații lui Radu Mazăre, când au aflat că patronul lor e arestat

Cum au reacționat angajații lui Radu Mazăre, când au aflat că patronul lor e arestat

Până și arestarea lui Radu Mazăre este învăluită în mister în Madagascar. Angajații fostului primar al Constanței au lăsat de înțeles că n-au avut niciun habar că șeful lor a fost luat pe sus de autorități.

După ce a intrat o bună perioadă de vreme într-un con de umbră și nimeni n-a mai știut nimic de el, cu excepția faptului că o duce foarte bine într-un paradis de la capătul lumii, Radu Mazăre revine pe prima pagină în mass-media.

Mazăre a fost arestat pentru șase zile în Madagascar, iar informația a fost confirmată și de Poliția Română.

Radu Mazăre, așteptat să revină…după arest

Jurnaliștii de la Libertatea au vrut să ia legătura cu cineva din conducerea resortului de lux pe care-l deține pe insulă edilul din Constanța. Legătura s-a făcut pe cale telefonică, iar interlocutorul a fost, potrivit sursei citate, o domnișoară care a conversat cu jurnaliștii în limba engleză. Dialogul de mai jos este tradus în limba română:

Reporter: Bună ziua! De la ziarul Libertatea, din România, vă sun. Voiam să discut cu un reprezentant al conducerii resortului referitor la arestarea patronului dumneavoastră, domnul Radu Mazăre.

Recepționeră: Bună ziua, din păcate nici domnul Radu și nici doamna Roxana nu sunt aici.

Reporter: Da, înțeleg. Știți că domnul Radu Mazăre a fost arestat?

Recepționeră: Nu, dânsul a fost mai devreme aici, dar acum nu este. Vreți să îi las un mesaj?

Reporter: Doresc să discut cu o persoană din conducerea resortului.

Recepționeră: Desigur, salvez numărul dumneavoastră de telefon și când se întorc, o să vă sune doamna Roxana sau domnul Radu.

Reporter: Domnul Radu Mazăre a fost arestat astăzi.

Recepționeră: Îmi pare rău, nu știu acest lucru. Vă mai pot ajuta cu alte informații?

Cam așa ar fi decurs interacțiunea dintre jurnaliști și recepționera angajată la resortul lui Radu Mazăre. De aici, fiecare înțelege ce poate.

Edilul din Constanța deține în Madagascar un complex de bungalouri amplasate chiar pe plajă, într-o zonă turistică, frecventată de „lumea bună”, cum s-ar spune. Pe lângă acestea, Mazăre mai deține și un restaurant cu specific local, unde mâncărurile sunt gătite doar cu alimente organice, crescute de localnici, dar și un bar and lounge.

Sursa: Libertatea