Radu Banciu îi face praf pe Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: ‘Ne-au poluat viețile’

Radu Banciu îi face praf pe Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: ‘Ne-au poluat viețile’
Radu Banciu îi pune la zid pe Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan

Radu Banciu îi pune la zid pe soții Prodan-Reghecampf! Jurnalistul a avut o reacție greu de trecut cu vederea în privința celor doi după ce scandalul divorțului a luat amploare în urma declarațiilor făcute de celebrul antrenor.

Radu Banciu, crtitici pentru Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Scandalul momentului a ajuns și la urechile lui Radu Banciu. Cel din urmă a venit în prim-plan cu o reacție neașteptată despre telenovela Prodan-Reghecampf. Sătul de acest subiect, vedeta TV i-a pus la zid pe cei doi.

După luni de speculații, celebrul antrenor a decalarat public faptul că a depus actele de divorț și astfel este pregătit să închidă povestea de dragoste alături de cunoscuta impresară.

Mai mult decât atât, se pare că tehnicianul CSU Craiova urmează să devină tătic. Radu Banciu a răbufnit la adresa subiectului care ține prima pagină a tabloidelor de săptămâni întregi. Jurnalistul a mărturisit că nu înțelege de ce oamenii se hrănesc zilnic din această telenovelă, ulterior venind cu un atac la adresa soților.

„Incredibil bă! Cum ne-au poluat ăștia viețile. Noroc că ne întâlnim cu ei doar așa, când ieșim și intrăm din lift. În rest am fi fost blocați într-o inerție absolut colosală. Când te gândești că unii la asta se uită, din asta își trag seva. Stai să vezi dacă se împacă sau se despart”, a declarat acesta la emisiunea sa de pe Look Sport.

„Câinii latră, ursul trece”

Fiul celor doi a postat un mesaj extrem de dureros pe rețelele de socializare, după ce a auzit că tatăl său a depus actele de divorț. Fanii familiei celebre au fost șocați când au văzut cuvintele scrise de băiat.

„Ai murit pentru mine pentru totdeauna”, a scris Laurențiu Jr. pe Instagram. La câteva ore distanță acesta anunța într-un InstaStory faptul că pagina sa a fost spartă și nu știe cine a postat în numele lui.

Înainte de explicațiile date de moștenitorul antrenorului, Anamaria a intervenit și a scris un mesaj emoționant.

„Mami, tati este într-un moment greu al vieții. Trebuie să-l iubim. Familia, loialitatea, respect, onoare. Apară-l. Tu ești el. Noi suntem el. Fii puternic, băiatul meu superb și deștept. Cum sunt și surorile tale. Și iubește-l. Tu ești el. Nu uita niciodată! Cândva va înțelege. Du-te și caută în el numai lucrurile bune.

El este și va rămâne Eroul vieții tale. Pentru noi el va rămâne soarele nostru. Dumnezeu îl va ajuta să vadă greșelile. El este minunea familiei noastre. Mami, câinii latră, ursul trece. Declarațiile acestea nu-l reprezintă.

Undeva tati s-a pierdut, într-o lume urâtă tare care nu-l reprezintă. Dar tu luptă pentru tată și nu îți încărca sufletul cu ură, căci tatăl tău nu știe ce face. Puterea și dragostea ta îl vor ajuta. Mama o să fie în spatele lui și în spatele vostru mereu. Vă iubește mami fără mărginire. Înconjurați-l pe tati cu dragoste”, a fost mesajul vedetei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI