Rabla electrocasnice 2021. Vești importante pentru românii care vor un laptop

Rabla electrocasnice 2021. Vești importante pentru românii care vor un laptop
Rabla electrocasnice 2021. Ce se întâmplă cu laptop-urile?

Românii au parte de vești proaste în privința unui obiect pe care mulți dintre ei abia așteptau să-l dea la schimb cu unul nou. Ce se întâmplă cu laptop-urile din cadrul proiectului rabla electrocasnice 2021? Iată noi detalii pentru cei interesați de program!

Rabla pentru electrocasnice 2021: noi vești pentru românii interesați de proiect

Rabla trece la etapa a doua pentru electrocasnice! Urmează să fie generate vouchere pentru televizoare, laptop-uri și tablete. Bugetul alocat este de 30 de milioane de lei, iar pentru a putea cumpăra un nou televizor se poate preda la schimb un echipament uzat din aceeași categorie.

În cadrul laptop-ului sau tabletei se poate da un echipament de tip calculator personal care este compus din unitate centrală și monitor sau un alt echipament inclus în program.

Excepția de la regulă sunt laptop-urile vechi, arată Administraţiei Fondului pentru Mediu. Sumele aferente pentru fiecare dintre ele sunt: 400 de lei pentru televizoare având cel puţin noua clasă energetică E, 500 de lei pentru laptopuri şi 300 de lei pentru tablete.

Programul Rabla pentru electrocasnice 2021 a început în 14 mai cu perioada de înscriere a persoanelor fizice și ține preț de o săptămână. Bugetul din ediția din 2021 a programului adorat de un număr mare de români este de 75 de milioane de lei, adică aproape dublu față de sesiunea din 2019, an în care a fost alocată suma de 40 de milioane de lei.

Etape Rabla pentru electrocasnice 2021:

Etapa I: selecţia voucherelor aferente categoriei din care fac parte maşinile de spălat rufe/vase şi frigiderele/congelatoarele (21 mai – 3 iunie);
Etapa II: selecţia voucherelor aferente categoriei din care fac parte televizoarele, laptopurile şi tabletele (4 – 17 iunie);
Etapa III: selecţia voucherelor aferente categoriei din care fac parte aparatele de aer condiţionat, uscătoarele de rufe şi aspiratoarele (18 iunie – 1 iulie).

  • Detalii aparate electrocasnice

* Categoria aparate frigorifice include: frigidere, combine frigorifice, congelatoare și lăzi frigorifice.
** În cazul mașinilor de spălat vase sau uscătoarelor cumpărate, trebuie să predăm un echipament uzat din oricare categorie care se poate preda în celelalte cazuri.
*** Mașinile de spălat rufe pot fi standard sau cu uscător inclus / integrat
**** NOU! Pentru a obține voucherul pentru laptopuri sau tablete, acum poți preda ori un calculator vechi (format din unitate PC și monitor), ori un echipament electronic sau electrocasnic vechi menționat în program (aparat frigorific, mașină de spălat rufe, televizor etc.)

‘Poți consulta și ofertele Altex sau Flanco, care sunt, de asemenea, comercianți acceptați în program. În total, Programul Rabla Electrocasnice îți permite să utilizezi voucherele obținute la peste 20 de comercianți’, arată rablapentruelectrocasnice.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI