Răsturnare de situație în cazul Șumudică la FCSB. Antrenorul a spus adevărul după 24 de ore

Răsturnare de situație în cazul Șumudică la FCSB. Antrenorul a spus adevărul după 24 de ore
Marius Șumudică face dezvăluiri despre oferta lui Becali

În cursul acestei dimineți vă anunțam de decizia lui Gigi Becali de a-i face o ofertă lui Marius Șumudică de a prelua echipa FCSB. Finanțatorul declara aseară că deja i-ar fi făcut oferta și că deja sunt perfectate actele necesare. Într-o declarație dată celor de la Playsport Șumudică a vorbit despre acest lucru.

Gigi Becali a aruncat bomba campionatului

Imediat după finalul meciului dintre FCSB și U.Craiova, Gigi Becali făcea declarații incendiare la DigiSport. Finanțatorul FCSB anunța că i-ar fi făcut o ofertă de nerefuzat lui Marius Șumudică de a prelua FCSB. Becali a mai declarat că ar fi căzut de acord cu antrenorul liber de contact și că au mai rămas doar de semnat actele.

”Îl împrumutasem eu pe Șumi cu 10.000 de euro. El era plecat din țară și avea nevoie pentru niște apropiați. >Acum, eu, în glumă, i-am zis să aducă banii. I-am zis în glumă: «te puneam antrenor dacă erai serios». El a zis «credeam că vrei să îmi scazi datoria din contract».

Pe urmă a venit la mine, am stat, am stabilit și am zis să fie așa. Eu știu că a fost la mine, am bătut palma. I-a dat buletinul lui Argăseală să facă actele, apoi să semneze contractul. Pe la 18:00 ne-am despărțit, acum o oră a discutat cu Vali, la telefon, termenii contractului.”, a povestit Gigi Becali la DigiSport.

Marius Șumudică face dezvăluiri despre oferta lui Becali

Vestea ofertei făcute de Becali lui Marius Șumudică a făcut furori în fotbalul românesc. Liber de contract, Marius Șumudică a declarat după revenirea în România că-și dorește să revină în Liga 1. A refuzat, spun surse, o ofertă de la Craiova, iar la Rapid nu vrea să revină în condițiile actuale. Declarația de aseară a lui Gigi Becali a pus pe jar toată lumea fobalului din România. Astfel că, pentru a confirma aceste lucruri, colegii de la Playsport.ro au luat legătura cu antrenorul. Într-un dialog exclusiv Marius Șumudică a făcut lumină în acest caz, declarând:

”Sunt un antrenor liber. Nu am semnat cu nimeni. Și nici nu aveam cum să semnez prin telefon”, a răspuns scurt Șumudică la întrebarea reporterului Playsport.ro despre viitoarea colaborare cu FCSB.

Presupusa ofertă făcută de Becali era pe termen de trei ani, cu un salariu lunar de 20.000 de euro, cu posibilitatea de mărire la 25.000 dacă FCSB se califică în grupele Conference League în toamnă. Declarația dată colegilor de la Playsport.ro este în contradicție cu cele declarate în urmă cu câteva ore de același Marius Șumudică, care spunea:

”Da, în momentul de față am o ofertă concretă de la FCSB, cu contractul pe masă. Urmează să mai discutăm, să am și eu o discuție cu familia mea.

E clar că îmi voi pierde mulți susținători, mulți prieteni. Dar mă gândesc la familia mea, la tot ceea ce am trăit, la cât am suferit.”, a declarat antrenorul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI