Puterea Dragostei: Schimb dur de replici între Ella și Andreea! Andy este mărul discordiei

Puterea Dragostei: Schimb dur de replici între Ella și Andreea! Andy este mărul discordiei
Puterea Dragostei: Schimb dur de replici între Ella și Oprică

Nicio zi fără scandal! Puterea Dragostei abundă de jigniri și certuri la scenă deschisă. Protagonistele de data aceasta sunt Andreea Oprică și Ella, care râvnesc la inima lui Andy. Cum a încercat să le calmeze bărbatul?

Puterea Dragostei: Ella și Andreea, schimb dur de replici

Venirea în casă a Ellei a stricat armonia ce părea că se instalase. Din păcate, bruneta a stârnit o luptă între ea și Oprică pentru inima lui Andy. Bărbatul este măgulit de atenția primită, iar fetele continuă să se certe ca la ușa cortului și să se acuze. Oprică este în mod special deranjată de imaginea pe care încearcă să și-o facă Ella.

Puterea Dragostei: Ella și Oprică, schimb dur de replici
Puterea Dragostei: Ella și Oprică, schimb dur de replici

Toți fanii emisiunii au văzut de-a lungul timpului că nu este o femeie timidă sau la locul ei, așa că în cele din urmă cei care au crezut noua față a brunetei o să ajungă la vorbele rivalei sale. „Bia a înjurat-o în toate felurile posibile, dar nu s-a ferit niciodată. Ea i-a spus asta în față de câte ori a avut ocazia”, a spus Andreea Pirui despre cum a început tot scandalul. Cu toate că Andy a încercat să aplaneze conflictul, bărbatul pare că mai tare l-a inflamat.

„Terminați-o cu victimizările”

„Iartă-mă, Doamne, că am înjurat-o pe fata asta! O doare, n-am știut. Terminați-o cu victimizările astea. Lăsați-mă că și voi m-ați înjurat pe mine. Nu știam când ați făcut o turmă împotriva mea. Uite vreau să înceteze Ella cu tot ce face, eu nu o bag în seamă și tot nimic. Suntem oameni, ne mai enervăm și noi, totuși nu am ajuns la violență cum ai făcut tu, Pirui. Fata asta a venit din răzbunare, simplu. Ignoră-mă, pentru că nu mă interesezi. Tu nu reprezinți nimic pentru mine, mă plictisești. Să fii iubită!”
Andreea Oprică

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI