Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D – Ediția de sâmbătă, 1 februarie

de: Dana Cazacu
01 02. 2020

Emisiunea Puterea dragostei de pe Kanal D este difuzată sâmbătă și duminică de la 16:00 la 19:00, iar de luni până vineri de la 11:00 la 17:00. Este prezentată de Andreea Mantea și se află la al doilea sezon.

Emisiunea ”Puterea Dragostei” de pe Kanal D – Live Stream – Ediția de sâmbătă 1 februarie

Un gest copilăresc făcut de Jador a pornit un adevărat război în casa Puterea dragostei. Concurentul a mers în casa fetelor, la Ligi, iar concurenta s-a apropiat de el și s-au pupat pe buze. Un sărut nevinovat pornește un război în casa Puterea dragostei. Ligi, Ella, și Mariana plâng după Jador. Concurentul este pus în fața unei situații dificile. Andreea Pirui îi atacă pe băieți, după ce a observat, pe holuri, că între ei se duce o luptă pentru inima lui Ligi. Jador încearcă să o convingă pe Ligi că o place cu adevărat. Ligi a realizat că un joc copilăresc a îndurerat mai multe fete și a început și ea să plângă.

Emisiunea ”Puterea Dragostei” de pe Kanal D – Live Stream – Ediția de sâmbătă 1 februarie.

Ella și Jador au o discuție în culise, iar concurenta îl ceartă pe cel la care ține atât de mult. Philip o consolează pe Ella și o apără în fața concurenților pe care-i acuză de falsitate. Ella a dezvăluit, recent, în emisiunea „Puterea dragostei” că a auzit că Jador a bruscat-o pe Georgiana! Ella susține că un prieten al lui Jador i-a spus asta.

Jador vrea să fie cu Ligi – a anunțat că își dorește un cuplu cu ea

Jador a uitat-o complet pe Ella! Cântărețul a anunțat la „Puterea dragostei” că vrea să formeze un cuplu cu Ligi. Mai în glumă, mai în serios Jador și-a depus candidatura pentru locul în inima lui Ligi. El a făcut CV, trecându-și acolo calitățile.

Ligi s-a amuzat copios văzându-l pe Jador cum își depune candidatura la inima ei. Jador are concurență însă deoarece Philip o place și el pe Ligi și își dorește și el să o cucerească.

Jador a lipsit din Gala „Puterea dragostei”

Jador a lipsit din Gala „Puterea dragostei” de duminică, după ce a tot fost plecat din cauze medicale. Andreea Mantea a anunțat că s-a luat o decizie în privința lui Jador, însă nu le-a comunicat concurenților care este aceasta.

Prezentatoarea show-ului „Puterea dragostei” de la Kanal D i-a întrebat pe aceștia ce părere au despre absențele dese ale lui Jador, rugându-i să spună dacă îi deranjează. Turcu și Andreea Pirui au fost singurii care au spus că îi deranjează.

„Îl înțeleg având în vedere meseria pe care o are, dar nu e corect”, a spus Andreea Pirui. Livian, pe de altă parte, a spus că nu este deranjat deloc.

Livian i-a dat o veste șoc Biancăi

Livian i-a spus Biancăi că s-a întâlnit cu o fostă iubită într-un local. Totul a fost surprins într-un vlog al lui Livian. Bianca și Livian au avut o nouă dispută în debutul părții a doua a emisiunii „Puterea dragostei”.

Bianca a spus că nu mai vrea să rămână la „Puterea dragostei”. Ea a anunțat că tatăl ei nu este de acord cu relația ei cu Livian. Același lucru se întâmplă și în privința tatălui lui Livian, Nelson, care nu o place pe ea.