Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D – Ediția de duminică, 12 iulie

Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D - Ediția de duminică, 12 iulie.

Emisiunea matrimonială Puterea Dragostei de la Kanal D, se apropie de Marea Finală. În ediția de astăzi, duminică 12 iulie 2020, Andreea Mantea va face un anunț important despre Marea Finala! Urmăriți ediția de astăzi, pentru a vedea cum vor reacționa concurenții!

Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D – Ediția de duminică, 12 iulie

În timpul unui joc stupid organizat în casa Puterea Dragostei, de către fete, Ramona a suferit un accident grav la picior. Ella a fost cea care a pus jocul infantil la cale, iar fetele au răspuns provocării lansate de ea.

După ce s-a jucat alături de celelalte fete din casă, Ramona de la Puterea Dragostei, a trecut prin momente dificile. Concurenta s-a accidentat destul de grav, jocul transformându-se într-un coșmar pentru ea.

Accidentarea Ramonei de la Puterea Dragostei

Ramona se află într-o situație neplăcută, după o simplă joacă între fete, la fel cum Marius și-a rupt mai mulți dinți, în timpul unui joc, organizat cu colegii din casă. Se pare că jocurile periculoase sunt pe placul concurenților și că nici unul dintre ei nu a învățat din experiența neplăcută a lui Marius.

Ramona de la Puterea Dragostei și-a luxat piciorul și a îndurat dureri mari. Ea a povestit toată întâmplarea pe contul său personal de Instagram. Dorința fetelor a fost aceea de a se distra, însă totul a luat o întorsătură neplăcută pentru Ramona. Aceasta a mărturisit ulterior că a alunecat și și-a luxat piciorul.

Ramona de la Puterea Dragostei împreună cu 2 concurente.
Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D – Ediția de duminică, 12 iulie.

Cuplul bombă format de Ramona cu alt concurent

În ultima perioadă Ramona s-a apropiat de Gabriel, însă, aceasta ar vrea să devină partenera unui alt concurent din casa Puterea Dragostei. Ea s-ar fi apropiat de Renat la malul mării.

Mulți credeau că Ramona și Gabriel vor forma un cuplu, însă aceasta ar vrea să formeze un cuplu cu Renat. Concurenții l-au acuzat pe Gabriel că nu ar fi fost interesat de Ramona și că intenția lui ar fi fost aceea de a-i provoca gelozie Dianei.

Andreea Mantea a anunțat favoriții săptămânii

Andreea Mantea a anunțat care sunt favoriții săptămânii, din casa fetelor și din casa băieților, nu înainte de a ține concurenții în suspans. Favoriții vor face jocurile în casa Puterea Dragostei, ceilalți concurenți având obligația să respecte acest lucru.

Dintre fete, Ella a fost aleasă favorita săptămânii, iar dintre băieți, Gabriel este cel care a intrat în cursa pentru premiul de 1500 de euro, spre surprinderea tuturor. Cele mai votate fete au fost:

  • Ella
  • Andreea Pirui
  • Bianca.

Și cei mai votați băieți:

  • Livian
  • Gabriel
  • Marius.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI