O concurentă de la Puterea Dragostei, acuzată că ar fi fost stripteuză. Scandal în emisiunea Andreei Mantea

Concurentă de la Puterea Dragostei, acuzată că ar fi stripteuză

Nicio zi fără acuzații controversate, scandal sau jigniri fără precedent, cam asta este rețeta show-ului de iubire. Una peste alta, fanii sunt încântați pentru că pot descoperi în Puterea Dragostei o realitatea fără cusur ale situațiilor cu care mulți se lovesc în viața de zi cu zi. Către cine s-au dus acuzațiile grave? Cine a fost stripteuză înainte să ajungă în show?

Concurentă de la Puterea Dragostei, acuzată că ar fi fost stripteuză

Surprize peste surprize! Tocmai cea care se autoproclamează „neprihănită” ar fi avut un job care nu este în concordanță cu ceea ce declară. Este vorba despre nimeni alta decât moldoveanca noastră de peste Prut. După ce a susținut sus și tare că ea nu ar avea nicio legătură mai strânsă cu un bărbat, decât daca ar lua-o de nevastă, au început să curgă acuzațiile scandaloase.

Bianca o acuză pe Mariana că ar fi fost stripteuză
Bianca o acuză pe Mariana că ar fi fost stripteuză. Cum i-a răspuns moldoveanca iubitei lui Livian. Este sau nu adevărat?

Iubita lui Livian i-a spus că știe de la un fan că Mariana ar fi fost stripteuză în Cluj, înainte să ajungă la emisiunea iubirii. Mariana nu a băgat-o în seamă inițial, mai apoi a negat tot și a amenințat că va aduce toate probele care le-ar putea strica imaginea celorlalți, probe pe care i le oferă fanii.

„La Cluj ce-ai făcut? Erai stripteuză”

„Mariana.. dar la Cluj ce-ai făcut? Ce meserie aveai? Stripteuză erai. Nu, Mariana, tu ai fost stripteuză la Cluj. Ați văzut cum face striptease la băieți?”
Bianca Comănici

„Dacă un băiat nu pleacă împreună cu mine…Eu de aia sunt ceea ce sunt azi. Eu nu mă dau după el niciodată, dacă nu face relație cu mine. Lasă că aduc eu tot ce primesc în privat, toate mesajele. Eu niciodată n-am făcut așa ceva, niciodată n-am fost așa”
Mariana

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI