02 aug. 2020 | 07:41

Puterea Dragostei, LIVE la Kanal D. Ce se întâmplă între Mariana și Paul

Monden
Puterea Dragostei, LIVE la Kanal D. Ce se întâmplă între Mariana și Paul

Puterea Dragostei vine cu o nouă ediție, duminică, 2 august. Tensiuni și situații imprevizibile vor avea loc între concurenții care au intrat în Casa Dragostei dornici să își întâlnească jumătatea. În ediția trecută, Adriana s-a sărutat cu Paul, gest care nu i-a picat prea bine Monei, care nu îl scapă din ochi pe Paul. De altfel, toată lumea se gândea că între aceștia se va naște o idilă. Iată ce se va întâmpla între Mona și Paul și ce surprize pregătesc concurenții în ediția de duminică, 2 august.

Lucrurile iau o întorsătură neașteptată la Puterea Dragostei

Mariana și Paul sunt doi dintre cei mai admirați concurenți de la Puterea Dragostei, iar cei care urmăresc emisiunea se așteaptă ca între ei să se nască o frumoasă poveste de dragoste. Rămâne de văzut, dacă aceștia sunt pe aceeași lungime de undă.

Adriana și Paul s-au sarutat

Alexandra, este o altă concurentă controversată de la Puterea Dragostei. După ce s-a certat cu concurenții și s-a simți umilită, tânăra și-a schimbat atitudinea. Aceasta a declarat în repetate rânduri că își dorește o relație cu Mihai, pentru că se simte atrasă de el. Ea a a făcut tot posibilil să îl cucerească. Cu toate astea, atunci când toată lumea credea că între ce doi va fi ceva, relația s-a încheiat, spre surprinderea celor prezenți în Casa Dragostei.

Sătulă să fie umilită, aceasta nu a mai vrut să lupte pentru Mihai, așa că a renunțat. Rămâne de văzut dacă se va ține de promisiune și nu își va schimba din nou atitudinea. Alexamdra a luat această decizie, dornică să își schimbe relața cu colegii ei. Ea a fost numai în conflicte, însă de la începutul show-ului. A reușit să devină un personaj controversat într-un timp foarte scurt.

„Eu va spun direct! Ieri a spus ca nu ma mai vrea, azi ca iar ma vrea! In momentul de fata nu ma mai intereseaza! Si de data asta am luat eu decizia! Nu ma mai intereseaza, gata! S-a terminat! Nici eu nu-l mai vreau!”, a spus Alexandra la Kanal D.

Andreea Mantea, înlocuită de Cristina Mihaela

Andreea Mantea s-a retras de la cârma Puterea Dragostei, după două sezoane, urmând să aibă un alt proiect la Kanal D. Locul ei a fost luat de Cristina Mihaela Dorobanțu, care a devenit cunoscută la Bravo, ai stil! Aceasta s-a integrat foarte bine între concurenți și pare că aceștia o admiră și o susțin în primul ei proiect important. Andreea Mantea s-a întors în România cu fiul ei.

 

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Toți românii au INTERZIS. Legea peste care nu poate trece NIMENI. Se dau amenzi de 5.000 de lei
Capital.ro
Horoscopul banilor pentru luna mai 2024. Zodiile care vor avea câștiguri financiare deosebite
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro