Puterea Dragostei: Ligi, furioasă pe Gabriel. De ce a intervenit tânărul în disputa ei cu Daiana?

Puterea Dragostei: Ligi, furioasă pe Gabriel. De ce a intervenit tânărul în disputa ei cu Daiana?
Puterea Dragostei: Gabriel intervine în scandalul dintre Ligi și Daiana

O nouă zi, o nouă ceartă în casa Puterea Dragostei. Ligi are în continuare ceva de împărțit cu Daiana, iar Gabi vine în apărarea brunetei. Ce își reproșeacă concurenții și de ce tânărul îi este alături Daianei în continuare, deși a zis că n-o va mai face?

Puterea Dragostei: Gabi intervine în disputa Ligiei cu Daiana

O nouă ceartă în casa iubirii! Totul a pornit din nou din cauza Ellei, mărul discordiei deja de luni bune de la revenirea în show. Tânăra a susținut în repetate rânduri că l-a simpatizat pe Gabi, chiar și când acesta era implicat într-o relație amoroasă cu Daiana. Recent, cele două au ajuns la reproșuri aspre care s-au finalizat cu îmbrânceli, jigniri și o deosebită ură, deși nu mai au ce să împartă, pentru că tânărul i-a spus adio fostei partenere.

Daiana, apărată de fostul iubit în scandalul cu Ligi
Daiana, apărată de fostul iubit în scandalul cu Ligi

Cu toate astea, gesturile fostei iubite a lui Jador și afirmațiile sale cum că Gabi i-ar fi făcut avansuri pun pe jar toți concurenții. În timpul ăsta, bărbatul susține că nimic nu este adevărat și că nu-și mai dorește acum o relație, pentru că se vindecă de fosta iubire, Daiana îl susține să aducă probe care să ateste minciunile celeilalte femei, iar Ella își scoate toți așii din mânecă în speranța victoriei. Fanii susțin că Gabi este în continuare în tabăra brunetei pe care a iubit-o pentru că încă mai are sentimente pentru ea.

„Mă disperi! Trebuie să știi să stai deoparte în anumite situații”

Ligi: Vă vede că sunteți afectați și de aia face ea așa. Voi sunteți despărțiți de trei săptămâni și de asta.
Gabriel: Mă enervează, pentru că mă acuză de niște lucruri pe care eu nu le-am făcut.
Daiana: Dacă tu știi că nu-i adevărat, nu ai de ce să te mai consumi.
Ligi: Lasă oamenii să creadă cum vor ei despre tine, pentru tine trebuie să conteze ce știi tu și cum ești tu.
Gabriel: Eu sunt nervos de aseară de când am văzut live-ul.
Ligi: Uite…eu sunt jignită în cauza Daianei continuu, pe nedrept. Eu ce ar trebui să fac? E normal ca oamenii să intervină. Sufăr din cauza ei, i-am și zis să nu mai facă lucruri de genul. Dacă nu o interesează părerea mea…ce să-i fac. Nu mi se pare corect!
Gabriel: Hai, lasă-o și tu! Și eu i-am zis că nu e bine și …nimic.
Ligi: Mă disperi! Trebuie să știi să stai deoparte în anumite situații. Vreau să vorbesc eu cu ea, nu trebuie să vii tu. Sunt foarte nervoasă din cauza atitudinii ei, lumea zice că eu am pus-o să o bată pe Ella.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI