Puterea Dragostei a primit o nouă lovitură. Decizia radicală luată la emisiunea de la Kanal D

Puterea Dragostei a primit o nouă lovitură

Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) a amendat, din nou, emisiunea „Puterea Dragostei“, difuzată de Kanal D. Care este valoarea amenzii, precum și motivul pentru care a fost sancționat postul de televiziune, în cele ce urmează.

Puterea Dragostei, sancționată de CNA

Show-ul matrimonial de la Kanal D a primit o nouă lovitură din partea CNA. În ședința de ieri, 8 septembrie, au fost „examinate“ mai multe emisiuni din perioada 6 august – 19 august. Sancțiunea pentru postul de televiziune s-a tras din cauza limbajului licențios al concurenților din casă. Astfel, Kanal D a primit o amendă de 5.000 de lei.

În încercarea de a justifica anumite comportamente, Cătălin Băleanu, reprezentantul Kanal D, a declarat, în ședință, următoarele:

„Eu nu am auzit nicio înjurătură, niciun cuvânt licențios. În majoritatea timpului nu au fost motive de a se sancționa ceva. În această emisiune au fost niște momente mai tensionate, dar în acest caz cuvintele licențioase au fost acoperite.

Toată lumea știe ce conține această emisiune. Sunt tineri de 20 de ani care au asemenea comportament, nu avem ce să facem. Este o emisiune de divertisment, care sunt filmați sute de ore.

Noi cenzuăm momentele care sunt nepotrivite de difuzat, acoperim toate cuvintele licențioase. Moderatoarea le atrage atenția concurenților și încearcă să modereze discuția. Sesizările sunt total în neconcordanță cu ce s-a văzut pe post“.

„Este foarte multă agresivitate verbală“

Alexandru Kocșiș-Cristea, membru CNA, cel care a sesizat ce se întâmplă în casa „Puterea Dragostei“ și, totodată, cel care a propus amenda, votată în unanimitate, a declarat că atât fetele, cât și băieții, dau dovadă de „foarte multă agresivitate verbală“.

Concurenții sezonului 3 al emisiunii Puterea Dragostei au un limbaj colorat, ceea ce a atras o amendă de 5.000 postului Kanal D
Concurenții sezonului 3 al emisiunii Puterea Dragostei au un limbaj colorat, ceea ce a atras o amendă de 5.000 postului Kanal D

„Este foarte multă agresivitate verbală. Ce se întâmplă în acea emisiune emană foarte multă agresivitate verbală. Chiar dacă sunt niște tineri de 20 ani, dar totuși nu sunt un model reprezentativ. Ei nu reprezintă un etalon.

Când îi punem la televizor într-o emisiune și stau acolo sute de ore și îi prezentăm publicului într-un serial atât de lung, precum această emisiune, ei ar trebui să aibă un comportament adecvat, să fie un etalon pentru generația lor.Încercați să bagați și un tânăr care a fost olimpic. Mi se pare că acești concurenți sunt aleși pe sprânceană“, a declarat Kocșiș, potrivit paginademedia.ro.

Toate acestea în contexul în care, în luna august, mai concret pe data de 5, CNA a oferit o somație publică postului Kanal D, în urma unor discuții despre relații intime purtate de concurenți.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI