Pui contaminat, retras de urgență de pe piață. Nu consumați acest produs! E extrem de periculos

Pui contaminat, retras de urgență de pe piață. Nu consumați acest produs! E extrem de periculos
Clientii sunt rugati sa nu consume produsele

Clienții care au cumpărat piept de pui și oase de pui de la o această companie sunt rugați să nu le consume. Un lot de piept și oase de pui cu Salmonella este retras de pe piață. Metro retrage și un alt produs care are un risc scăzut de contaminare cu un corp metalic. Autoritatea Națională Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor a anunțat că există un lot de piept și oase de pui cu salmonella care a fost retras de pe piață.

Pui contaminat cu salmonella

Este vorba despre SC Anerol Fresh SRL Oradea care a început retragerea de la vânzare și de la client a unui lot de piept de pui file care expiră pe 10 februarie și a unui lot de oase de pui din cauza faptului că există în acestea salmonella enteritidis.

Clienții sunt rugați să nu consume produsele și să returneze produsele în magazine, alături de bonul fiscal, pentru a își recupera banii.

„În cazul în care ați cumpărat produsele respective între data de 05.02.2022 și 10.02.2022, vă rugăm să nu îl consumați și să îl returnați în magazinele menționate în tabelul de mai jos împreună cu bonul fiscal care face dovadă achiziției, urmând să primiți contravaloarea acestuia”, se arată pe site-ul ANSVSA.

Pizza Dr. Oetker cu un „corp metalic”

Puiul și oasele au fost comercializate în magazine din Oradea, Focșani, Galați și Drobeta Turnu Severin.

De altfel, Dr. Oetker RO SRL a notificat Metro Cash&Carry România să retragă de la comercializare și de la clienți a articolului pizza Ristorante Prosciutto 330 de grame cu valabilitate până în septembrie 2022, pentru că există un risc scăzut de contaminare cu un corp metalic.

„În cazul în care ați cumpărat produsul menționat mai sus, vă rugăm să nu-l consumați și să îl returnați în magazinele Metro Cash & Carry România SRL până pe 05.03.2022, urmând să primiți contravaloarea lui”, transmite ANSVSA, conform Mediafax.

Clienții care au cumpărat acest produs sunt rugați să nu îl consume și să îl aducă înapoi în magazine.