Șef de guvern european care trăiește o poveste de dragoste altfel într-o țară puternic ortodoxă

Șef de guvern european care trăiește o poveste de dragoste altfel într-o țară puternic ortodoxă

Atenția presei mondene din întreaga lume s-a îndreptat, încă o dată, către Ana Brnabic, șefa Cabinetului de miniștri de la Belgrad, a cărei relație cu o femeie este de notorietate.

O veste frumoasă a sporit interesul: partenera Anei Brnabic a dat naștere unui băiețel care va purta numele Igor, potrivit BBC. Partenera premierului, care lucrează ca doctoriță în capitala sârbă, a rămas însărcinată prin inseminare artificială.

Guvernul sârb a transmis că Ana Brnabic este prima femeie-premier care are o relație gay şi a cărei parteneră naşte în timpul mandatului.

Ana Brnabic și-a găsit dragostea într-un bar gay din Belgrad

Ana Brnabic, acum în vârstă de 43 de ani, a preluat conducerea Guvernului sârb din iunie 2017. Devenea, astfel, prima femeie premier din Serbia și primul șef de guvern homosexual într-o regiune în care homofobia e la ordinea zilei.

Povestea de dragoste a celor două a început chiar într-un club gay din Belgrad.

Ana Brnabic alături de partenera sa de viață, mereu urmărite de presa mondenă.

Șefă de guvern într-un stat extrem de conservator, care nu recunoaşte legal cuplurile gay şi nici dreptul acestora de a avea copii, Ana Brnabic și-a afișat relația cu partenera ei de viață fără rezerve.

Chiar și așa, organizațiile LGBT, care militează pentru drepturile minorităților sexuale, au acuzat-o în repetate rânduri că nu face prea mult pentru comunitatea celor care au „altfel” de relații decât majoritatea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI