Cum se folosește PSD de pensionari din alte țări ca să-ți spună că e bine în România

Cum se folosește PSD de pensionari din alte țări ca să-ți spună că e bine în România
FOTO: Facebook PSD Salvează România

Partidele politice ar face lucruri pe care nu ți le-ai fi închipuit pentru a atrage sau menține simpatiile alegătorilor. Este și cazul PSD, care se folosește de pensionari din alte țări ca să le spună celor din România ce bine e în țară.

Nu mai este un secret faptul că publicul țintă al PSD este format din pensionari, ceea ce face de înțeles faptul că membrii partidului li se adresează în campaniile electorale și le promit majorări în schimbul voturilor. Ceea e este de neînțeles are legătură cu faptul că într-un afiș în care PSD anunță că Guvernul „a crescut punctul de pensie și pensia minimă” nu apar pensionari din România, ci unii din străinătate.

Tot pensionari sunt și ăia, s-ar putea spune. E adevărat, dar rar vezi atâta fericire pe chipurile pensionarilor din România, obișnuiți mai degrabă să își petreacă zilele cu gândul la ce cheltuieli mai au de făcut decât la viitoarea destinație de vacanță, pe care o merită din plin după o viață de muncă, dar pe care mulți nu și-o permit.

PSD folosește pensionari din alte țări pentru campania electorală

Și pentru că se apropie alegerile europarlamentare, campania electorală trebuie făcută cu mare atenție, iar după cum a spus chiar liderul PSD, Liviu Dragnea, trebuie lucrat „mai mult pe online, pe social media.” Unul dintre mesajele adresate de partid pe Facebook apare pe pagina PSD Salvează România, unde a fost postată o fotografie cu un cuplu de pensionari din străinătate.

În mesajul care însoțește fotografia sunt oferite cifre cu beneficiari de pensii, majorări, categorii de pensionari, mai multe cifre și mai multe majorări anunțate. Spre exemplu, se precizează că „pensia minimă va creşte de la 640 de lei, cât este în prezent, la 704 lei, tot din septembrie. Și în acest an, pensionarii care au pensia minimă vor primi aceeași majorare indiferent de anii lucrați.”

Parcă prea puțin după o viață de trudă. Dar campania electorală e campanie, iar realitatea e realitate.

#PartidulSocialDemocrat?? #VotamPSD??#PSD?? #îndraznestesacrezi?? #social??Aproximativ 100.000 de pensionari din toată…

Publicată de PSD Salvează România. pe Luni, 1 aprilie 2019

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI