PROTV nu se uită la bani! Ce salariu primește un cameraman de la Românii au Talent

PROTV nu se uită la bani! Ce salariu primește un cameraman de la Românii au Talent
PROTV nu se uită la bani! Ce salariu primește un cameraman de la Românii au Talent. Sursa foto: cancan.ro

Show-ul TV ”Românii au Talent” se numără printre principalele emisiuni îndrăgite de români când vine vorba de privit la televizor. Emisiunea a ajuns la sezonul 10, iar concurenții prezintă juraților și telespectatorilor numere impresionante, din ce în ce mai spectaculoase.

PROTV nu se uită la bani! Ce salariu primește un cameraman de la Românii au Talent

Emisiunea ”Românii au Talent” se numără printre show-urile preferate de publicul telespectator din România. Show-ul TV, ajuns la cel de-al zecelea sezon, a devenit tot mai bun din punct de vedere al numerelor cu care concurenții se prezintă în fața telespectatorilor și al juriului, astfel că PRO TV își plătește angajații cu salarii furmoase.

Spre exemplu, cameramanii care filmează la Românii au Talent au salarii ce variată între 4000 și 8000 de lei lunar.  Salariul variază în funcție de vechimea cameramanului, precum și de experiența acestuia. Astfel, se poate spune că fiecare cameraman este plăti direct proproțional cu munca pe care o depune, de aici și variația de salariu.

Smiley și Pavel Bartoș, gazdele Românii au Talent
Smiley și Pavel Bartoș, gazdele Românii au Talent

Numele grele ale juraților Românii au Talent contribuie la succesul emisiunii

Pro TV este poziționat, aproape de fiecare dată, pe primul loc al clasamentului când vine vorba de divertisment, detronându-și concurența și înregistrând o rețetă media de mare succes. Mulți factori înclină balanța atunci când se discută despre realizarea unei emisiuni care să ”prindă” la public.

Sezon după sezon, emisiunea ”Românii au Talent” a decurs conform unor puncte de reper bine stabilite care a dus la un rating constant. La succesul emisiunii contribuie și  ”nume grele” ale celor din juriu, Florin Călinescu, Andra, Andi Moisescu, Mihai Petre, Mihaela Rădulescu. Un alt plus pentru Românii au Talent sunt și carismaticii și simpaticii amfitrioni Smiley și Pavel Bartoș. Toți cei amintiți au în spatele lor o echipă consistentă, în care fiecare angajat are un rol bine știut.