Propunerea incredibilă pe care a primit-o Carmen de la Sălciua: ‘Îți dau 20.000 de euro’

de: Anca Lupescu
28 09. 2021

Carmen de la Sălciua a primit o propunere care a lăsat-o mută de uimire. Vedeta a făcut totul public pentru fanii ei.

Ce mesaj a primit Carmen Sălciua

Este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică ușoară și manele de la noi din țară, iar din acest motiv, vedeta primește mii de mesaje pe rețelele sociale.

Și pentru că este frumoasă, Carmen de la Sălciua atrage atenția fanilor de sex masculin. Vedeta obișnuiește să țină legătură cu urmăritorii ei din mediul online.

Le răspunde la întrebări și are o legătură strânsă cu ea, răspunzând mereu la mesaje și întrebări, chiar dacă sunt curiozități despre cariera ei sau despre viața personală.

Carmen de la Sălciua chiar le dă fanilor sfaturi legate de iubire și îi îndeamnă să gândească pozitiv.

De data aceasta, cântăreața le-a arătat fanilor un mesaj care a surprins-o. I s-au oferit 20.000 de euro să iasă la o cafea.

Frumoasa vedetă a postat mesajul primit, scriind alături „un latte machiato scump”.

Mesajul suna foarte simplu și succint: „Îți dau 20 de mii de euro să bem o cafea”.

Vedeta a vorbit despre viața ei personală și chiar a răspuns la una dintre întrebările pe care le primește des, aceea privitoare la un bebeluș pe viitor.

Carmen Sălciua iubește din nou

„Nu aș putea să spun foarte multe despre subiectul acesta. S-a schimbat ceva în viata mea și când va veni momentul, voi povesti totul pe acest subiect.

Nu, nu sunt gravidă, de ce? Toate trebuie să vină cu o rânduială. Când o sa vrea Dumnezeu să se întample asta o sa povestesc, pentru ca nu am cum sa ascund fericirea atunci cand ea există. Ne cunoastem de destul de puțin timp”, a spus ea într-un interviu.

Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un tânăr. El a postat mai multe fotografii cu vedeta și declarații de iubire, asta în timp ce ea preferă să fie discretă.

”Tot timpul din lume da-mi sa o iubesc pe fiinta asta cu chip ingeresc”/ ”ochii tai au o sclipire, pot sa spun indragostit, despre tine cant, iubire, pentru tine asta simt”, este descrierea bărbatului alături de care a postat o fotografie cu Carmen de la Sălciua.

Bărbatul este un manelist celebru. Ionuț Merkez este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de muzică de acest gen din România.