Propunere inedită pentru Gigi Becali. Cine se vrea la clubul lui: ”Garantez cu 500.000 de euro că iau titlul cu FCSB”

Propunere inedită pentru Gigi Becali. Cine se vrea la clubul lui: ”Garantez cu 500.000 de euro că iau titlul cu FCSB”
Propunere inedită pentru Gigi Becali. Cine se vrea la clubul lui: ”Garantez cu 500.000 de euro că iau titlul cu FCSB”

Propunere inedită pentru Gigi Becali. Patronul FCSB tocmai a trecut prin cea mai mare umilință de când a preluat clubul bucureștean. Vicecampioana a fost eliminată din Conference League de kazahii de la Sahtior Karagandi, iar visul ”de milioane de euro” al latifundiarului s-a spulberat. Becali a primit, însă, o ofertă neobișnuită de la un tehnician care n-a mai antrenat de 4 ani.

Propunere inedită pentru Gigi Becali

Propunere inedită pentru Gigi Becali. Patronul FCSB a fost nevoit să ”înghită” pilula amară a ratării calificării în turul următor din Conference League. Echipa pe care o conduce a fost eliminată de Sahtior Karagandi, din Kazahstan, după executarea loviturilor de departajare, în returul jucat în Armenia, pe teren neutru. Deja, Becali vrea să dea afară mai mulți jucători, începând cu Ondrasek și Vucur. Iar pe portarul Andrei Vlad, vinovat de primirea unui gol, l-ar da înapoi la CSU Craiova, de unde a mărturisit că l-a furat, în 2017.

În privința antrenorului Dinu Todoran, Gici Becali a declarat că nu-l va da afară sub nicio formă. Mai ales că „el n-are nicio vină”, toată lumea știind cine face, de fapt, echipa. Dar lipsa rezultatelor devine tot mai problematică pentru Becali-”antrenorul”. Deja au trecut 6 ani de la ultimul titlu de campioană, obținut în 2015 cu Costel Gâlcă pe banca tehnică. Doar o Cupă a României, în 2020 și o „defunctă” Cupă a Ligii, în 2016, au mai intrat în vitrina cu trofee ale clubului.

Cine se vrea la clubul lui: ”Garantez cu 500.000 de euro că iau titlul cu FCSB”

În tot acest context, Gigi Becali a primit o propunere neobișnuită din partea unui fost tehnician din Liga 1. Ionuț Chirilă (55 de ani) e liber de contract încă din 2017, când s-a despărțit de ASA Tg. Mureș. Cunoscut ca un antrenor care vrea să dețină controlul asupra echipei, Chirilă a mai pregătit în carieră formațiile Electromagnetica București, CSM Focșani, Jiul Petroșani, UTA Arad, Concordia Chiajna, Poli Iași. De asemenea, a pregătit echipa a doua a lui Dinamo. Chirilă e gata să ”pună la bătaie” 500.000 de euro, doar să ajungă antrenor la FCSB unde garantează câștigarea titlului.

Becali nu înțelege care este valoarea unui antrenor și nu știe ce trebuie să facă un antrenor. De aceea, numirile pe care le face sunt întâmplătoare.

I-am mai spus public lui Gigi că îi garantez cu 500.000 de euro că iau titlul în România. Dacă nu iau titlul pierd banii pe loc, iar dacă iau titlul îmi dă el 1 milion de euro! I-am spus asta. Îi pun 500.000 de euro la o bancă. Dacă îl câștig îmi dă el banii, dacă pierd titlul, ia banii”, a declarat Ionuț Chirilă la GSP LIVE.

El a propus și o modalitate originală de cointeresare financiară a antrenorului unei echipe în transferul unor jucători de calitate.

În România sunt foarte mulți antrenori care nu au nicio responsabilitate! Un antrenor trebuie să aibă responsabilitate și să răspundă pentru ce face. Dacă aș fi proprietar aș spune antrenorului ”Îți dau 10% din orice jucător pe care mi l-ai adus la un anumit nivel”. Și invers: ”Dacă un jucător pe care am dat 500.000 iau doar 100.000 de euro, tu răspunzi cu un credit la bancă, parte cu mine, în acest contract””, a mai spus Ionuț Chirilă, conform aceleiași surse.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI