Programul magazinelor de Rusalii, 8 iunie. Când e deschis la Cora, Kaufland, Mega Image sau Lidl

Programul magazinelor de Rusalii, 8 iunie. Când e deschis la Cora, Kaufland, Mega Image sau Lidl

Programul magazinelor de Rusalii, pe 8 iunie 2020, a fost făcut public și poate fi consultat de către români și pe site-urile oficiale ale marilor magazine. Cora, Kaufland, Mega Image, fie Lidl au publicat noutățile pentru clienți.

Programul magazinelor de Rusalii, 8 iunie

Ziua de Rusalii pe 8 iunie 2020 este una oficial liberă de la stat pentru angajații români. Sărbătoarea este una cu o semnificație foarte mare și în rândul creștinilor din țara noastră. De aceea, fiind o zi decretată liberă, persoanele care își doresc să facă shopping pot profita de faptul că marea majoritate a magazinelor nu își modifică absolut deloc programul. Ceea ce înseamnă că nici orele de închidere nu au fost modificate în multe cazuri, dar există și câteva excepții. Vă prezentăm în continuare programul de funcționare pentru Kaufland, Cora, Auchan, Lidl sau Mega Image.

Programul magazinelor de Rusalii, 8 iunie. Când e deschis la Cora, Kaufland, Mega Image sau Lidl
Programul de Rusalii, 8 iunie este disponibil și pe site-urile magazinelor

Pe 8 iunie 2020 a fost anunțat că magazinele vor fucționa după programul standard. Pentru că sărbătoarea de Rusalii a picat în acest an într-o zi calendaristică de luni, acest lucru înseamnă că orele de deschidere și cele de închidere au fost normale. Clienții Mega Image dar și cei ai Lidl sunt invitați să își facă liniștiți cumpărăturile pentru că nu au programul afectat de sărbătoarea legală de pe 8 iunie. Magazinele din Capitală alături de cele din țară vor funcționa după orarul standard.

Când este deschis la Cora, Kaufland, Mega Image sau Lidl

Mai mult, magazinele din lanțul Cora vor funcționa de la ora 8:00, când și-au deschis porțile, și până la ora 22:00. Programul de Rusalii este unul normal și pentru magazinele Penny, dar pentru magazinele Carrefour sau Kaufland care se află situate în incinta mall-urilor, programul este cel stabilit de fiecare centru comercial în parte. Pentru restul magazinelor programul va fi normal. La fel, și Auchan își invită clienții să facă mai mult cumpărături folosind un card bancar. În continuare trebuie respectate și regulile sanitate pentru evitare infecției cu noul virus. Este recomandată folosirea unei măști medicale și dezinfectarea mâinilor la intrarea în magazine.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI