Program Profi de 1 mai și de Paște. Cum vor funcționa magazinele și ce orar vor avea în zilele de 1, 2 și 3 mai

Program Profi de 1 mai și de Paște. Cum vor funcționa magazinele și ce orar vor avea în zilele de 1, 2 și 3 mai
Program Profi de 1 mai și de Paște

Este al doilea an în care vom sărbători Paștele cu restricții. Dar de data aceasta restricțiile impuse de către autorități sunt ceva mai relaxate. Și marile lanțuri de magazine și-au adaptat programul de funcționare la incidența cazurilor de covid-19 la numărul de locuitori. Iată ce program vor avea magazinele Profi de 1 mai și de Paște.

Programul magazinelor Profi de 1 mai și de Paște

Profi este un lanț de supermarketuri și magazine cu peste 1.000 de locații din România deținut de Mid Europa Partners.

Anterior, a fost un lanț de supermarketuri cu reduceri operate de Louis Delhaize Group și care deținea și locații în Belgia, Luxemburg și Ungaria.

Programul Profi de Sărbătorile Pascale

Lanțul de magazine Profi a anunțat deja programul după care vor funcționa în perioada următoare, destinată Sărbătorilor Pascale. Deoarece clienții magazinelor se află mereu pe fugă este mai la îndemâna acestora să verifice mai întâi care este programul de funcționare al magazinelor, înainte să se pornească la shopping. Astfel nu vor risca să aibă surpriza neplăcută de a le găsi închise.

Pentru a vedea programul de funcționare al magazinelor Profi, clienții magazinelor trebuie să acceseze site-ul oficial www.profi.ro și să selecteze magazinul pe care în frecventează sau care este cel mai apropiat și să urmărească orarul de funcționare al acestuia.

Programul Profi de 1 mai și de Paște

În această perioadă magazinele Profi vor avea un program special de funcționare, mai ales pe finalul săptămânii, deoarece în prima parte a acesteia, magazinele funcționează după programul normal.

Până joi, inclusiv, magazinele Profi din toată țară vor funcționa după programul normal. Astfel, luni, 26 aprilie 2021, marți 27 aprilie 2021, miercuri 28 aprilie 2021 și joi 29 aprilie 2021, clienți vor putea face cumpărăturile în mod obișnuit. Magazinele vor fi deschise până la ora 21:00.

Programul de funcționare Profi în Vinerea Mare

Dacă în prima parte a săptămânii, magazinele Profi au funcționat după program normal, de vineri acesta se schimbă, începând programul special de sărbători. Astfel, de Vinerea Mare, magazinele profi vor avea un program de funcționare redus.

În general acestea vor fi deschise până la orele: 16:00, 17:00 sau chiar 18:00, ora închiderii fiind diferită de la magazin la magazin. Unele dintre acestea pot să fie găsite deschise chiar și la ora 21:00.

Program Profi de 1 mai 2021

Program redus de funcționare vor avea magazinele Profi de peste tot și sâmbătă, 1 mai 2021. Nu va funcționa nici un magazin Profi în prima zi de Paște, duminică, 2 mai 2021, acestea fiind închise.

Începând cu a doua zi de Paște, luni, 3 mai 2021, magazinele Profi vor începe să funcționeze. Acestea se vor deschide la ora 10:00 și se vor închide la ora 18:00.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI