Program Mega Image de 1 mai și de Paște. Cum vor funcționa magazinele și ce orar vor avea în zilele de 1, 2 și 3 mai

Program Mega Image de 1 mai și de Paște. Cum vor funcționa magazinele și ce orar vor avea în zilele de 1, 2 și 3 mai
Program Mega Image de 1 mai și de Paște

Cei care nu au făcut încă cumpărăturile pentru Sărbătorile Pascale, care pică în acest an pe data de 2 mai 2021, trebuie să știe care este programul marilor lanțuri de magazine în această perioadă. Iată care este programul Mega Image și cum va vuncționa acest lanț de magazine, de 1 mai și de Paște.

Programul de funcționare Mega Image de 1 mai și de Paște

Am intrat deja pe ultima sută de metri în ceea ce privește febra cumpărăturilor pentru Sărbătorile Pascale 2021. Magazinele Mega Image, vin în ajutorul clienților afișând programul după care vor funcționa în perioada următoare.

Printre măsurile restrictive pe care le-au impus autoritățile, pe fondul crizei provocate de pandemia de COVID-19, se numără și faptul că, deja, magazinele Mega Image din țară se găsesc deschise în cursul săptămânii până la ora 22:00, iar în week-end, acestea sunt deschise până la ora 18:00. Aceste nu este programul de funcționare obișnuit al acestor magazine în zilele de sărbătoare. Haideți să vedem ce program are magazinul Mega Image de 1 mai și de Paște.

Programul Mega Image de 1 mai și de Paște

Mereu pe fugă și cuprinși de atribuțiile pe care le au zi de zi, mulți români își fac cumpărăturile pe ultima sută de metri, sau nu aproximează bine ceea ce le trebuie și au nevoie să completeze lista de cumpărături.

Așadar, le-ar fi la îndemână să știe programul magazinelor pe care le frecventează. Magazinul Mega Image s-a gândit la clienții săi și a informat din timp asupra programului după care își vor desfășura activitatea magazinele din țară, în această perioadă.

Programul magazinelor Mega Image de Paște și minivacanța de 1 Mai

Înainte de toate, clienții magazinelor Mega Image, care vor să știe programul de funcționare a magazinului pe care îl frecventează sau în care dorește să ajungă, trebuie să acceseze site-ul oficial mega-image.ro și să caute magazinul dorit, pentru a vedea ce program orarul.

Programul de la serviciu face ca multe persoane să fie limitate, așa că aceste detalii nu vor face decât să le ușureze viața. Fie că fac cumpărăturile de ultim moment, sau trebuie să cumpere tot ce le trebuie pentru friptura de miel, cozonac, pască, drob și ouă roșii.

Programul de funcționare al magazinelor Mega Image

Programul de funcționare al magazinelor Mega Image va respecta regulile pe care le-a stabilit Guvernul, după cum afirmă reprezentanții magazinelor. Programul de funcționare va fi conform normelor și în corelație cu rata de incidență a localității în care se află magazinul.

În perioada: 24-29 aprilie, magazinele Mega Image se vor deschide la orele: 06:00, 07:00 și 08:00 și ora închiderii diferă în funcție de rata de incidență, astfel:

  • la orele 18:00 se vor închide magazinele din orașele cu rata incidenței mai mare de 4/1.000 locuitori
  • la orele 21:00 magazinele din orașele cu rata incidenței sub 4/1.000 locuitori.

Programul magazinelor Mega Image din vinerea mare

În vinerea mare, 30 aprilie 2021, magazinele Mega Image vor deschide la orele 06:00, 07:00 și 08:00, (aceste ore diferă de la magazin la magazin) și vor închide în funcție de rata de incidență a localității în care este amplasat magazinul:

  • la orele 20:00 se vor închide magazinele din orașele cu rata incidenței mai mare de 4/1.000 locuitori
  • la orele 21:00 magazinele din orașele cu rata incidenței sub 4/1.000 locuitori.

Programul magazinelor Mega Image pe 1 mai

Sâmbătă, 1 mai 2021, Magazinele Mega Image vor deschide la orele 06:00, 07:00 și 08:00 și vor închide în funcție de rata de incidență a localității în care se află situat magazinul:

  • la orele 18:00 se vor închide magazinele din orașele cu rata incidenței mai mare de 4/1.000 locuitori
  • la orele 21:00 magazinele din orașele cu rata incidenței sub 4/1.000 locuitori.

Programul magazinelor Mega Image

În prima zi de Paște, duminică, pe data de 2 mai 2021, magazinele Mega Image vor fi închise. Acestea se vor deschide a doua zi de Paște, luni, 3 mai 2021 și vor funcționa după următorul program:

  • se vor deschide la ora 08:00,
  • se vor închide la orele 18:00 unde rata incidenței este mai mare de 4/1.000 locuitori și la orele 21:00 unde rata de incidență este sub 4/1.000 locuitori.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI