Program Lidl în condițiile situației de urgență. Ce orar va avea magazinul în situația actuală

Program Lidl în condițiile situației de urgență. Ce orar va avea magazinul în situația actuală
Orarul de funcționare a magazinelor Lidl în perioada situației de urgență.

Program Lidl martie 2020. Având în vedere pandemia de coronavirus care afectează și România, marile lanțuri de magazine au luat o serie de măsuri pentru a combate răspândirea virusului.

Orarul de funcționare a magazinelor Lidl în perioada situației de urgență

Din cauza coronavirusului, România se află, începând de luni, în stare de urgență. Motiv pentru care multe supermarket-uri și hypermarket-uri au luat o serie de măsuri pentru a combate COVID – 2019. De precizat că acestea sunt, în continuare, aprovizionate.

Cu unele excepții, programul marilor lanțuri de magazine rămâne neschimbat în luna martie, iar aprovizionarea se va face normal.

Programul Lidl din perioada următoare

Lidl păstrează neschimbat programul de funcționare, de luni până sâmbătă între orele 07.30 și 22.00 și duminica între 08.00 și 21.00. Posibilele modificări de program vor fi afișate pe site-ul www.lidl.ro

În această perioadă, reprezentanții Lidl au anunțat o serie de măsuri pentru împiedicarea răspândirii noului coronavirus, în timp ce magazinele din întreaga țară vor funcționa pe un program normal.

„Împreună în siguranță, atunci când acționăm responsabil. Magazinul este igienizat constant. Cu toate acestea, vă rugăm să atingeți doar fructele și legumele pe care le cumpărați. Mulțumim!”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook Lidl România.

Program Lidl pe luna martie:

– luni – sâmbătă: 07.30 – 22.00;

– duminică: 08.00 – 21.00.

Totuși, programul magazinelor Lidl ar putea suferi modificări în funcție de locație. Toți cei care doresc să meargă la cumpărături, în această perioadă, pot accesa site-ul www.lidl.ro și să selecteze magazinul dorit pentru a afla cu exactitate programul magazinului Lidl în care urmează să meargă, anunță antena3.ro.

Interior magazin Lidl
Orarul de funcționare a magazinelor Lidl în perioada situației de urgență.

Magazinele vor fi aprovizionate normal

Reprezentanții Asociației Marilor Rețele Comerciale din România (AMRCR), din care fac parte marile lanțuri de magazine, au anunțat că furnizorii și partenerii logistici lucrează zi și noapte pentru a aproviziona depozitele cu produsele a căror cerere este ridicată.

Astfel, magazinele din întreaga țară sunt în continuare aprovizionate și nu există motiv de îngrijorare pentru lipsa unor produse.

Măsuri excepționale în hypermarketuri din cauza coronavirus

Retailerii au primit de la autorități o listă cu principalii pași de urmat pentru a limita răspândirea coronavirus atât în rândul angajaților cât și al cumpărătorilor.

Pentru a ține în frâu Covid-19, magazinele trebuie să respecte anumite proceduri interne, au stabilit autoritățile. Astfel, retailerii trebuie să:

  •  dubleze acțiunile de dezinfecție la casele de marcat și pe alte suprafețe din magazin;
  • intensifice acțiunile de dezinfectare a cărucioarelor și a coșurilor de cumpărături; – să instaleze recipiente cu dezinfectant pentru clienți atât la intrarea în magazine, precum și în alte puncte importante din hipermarketuri;
  • să comunice publicului și angajaților toate mesajele de prevenție care au fost transmise de către autorități –  să desfășoare  o amplă campanie de informare a angajaților în legătură cu măsurile de prevenție și de conduită în cazul apariției unor cazuri cu simptomatologii specifice;
  • să facă eforturi continue pentru mărirea stocurilor de substanțe dezinfectante atât pentru comercializare, cât și pentru uzul personalului și al clienților;
  • să își organizeze bine activitățile online sau în sistem drive (dacă există) pentru a putea onora în mod eficient toate comenzile;
  • să sisteze , pe o perioadă nedeterminată, evenimentele de teatralizare comercială pregătite pentru clienți în hypermarketuri.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI