Program Kaufland pentru 30 noiembrie şi 1 Decembrie 2021

Program Kaufland pentru 30 noiembrie şi 1 Decembrie 2021

Se anunță încă două zile libere pentru români, care se pregătesc de sărbătoare. Marți, 30 noiembrie, credincioșii îl prăznuiesc pe Sfântul Andrei, iar 1 Decembrie este, după cum bine știm cu toții, Ziua Națională a României. Cu acest prilej, ne-am gândit să vă aducem la cunoștină programul magazinelor Kaufland în cele două zile, pentru a ști când vă puteți face cumărăturile.

Program Kaufland pentru 30 noiembrie şi 1 Decembrie 2021

Românii au liber de la stat pe 30 noiembrie și 1 Decembrie 2021, astfel că programul magazinelor din întreaga țară poate suferi modificări pentru a le asigura angajaților timpul liber de care au nevoie. Mai jos aflați orele de funcționare ale magazinelor Kaufland, retailerul având o surpiză pentru clienți anul acesta.

Spre deosebire de alți ani, în 2021 românii au parte de o minivacanță de cinci zile cu ocazia celor două mari sărbători: Sfântul Andrei și Ziua Națională a României. Explicația constă în faptul că sărbătoarea naţională de Sfântul Andrei pică marţi, 30 noiembrie 2021, iar Ziua Naţională a României pică miercuri, 1 Decembrie 2021. Prin urmare, ziua de 29 noiembrie este și ea liberă pentru bugetari, pentru a face punte, potrivit hotărârii aprobate vineri de Guvernul României.

Așa se face că românii se pot bucura de cinci zile libere consecutive (27 noiembrie – 1 Decembrie), timp în care vor merge, bineînțeles, și la cumpărături. O altă diferență față de anii trecuți vine și din partea magazinelor, unele dintre ele, printre care și Kaufland, alegând să păstreze programul obișnuit.

Citește și: 29 noiembrie, zi liberă pentru minivacanța de Sfântul Andrei și 1 Decembrie. Cum se recuperează

Care este programul de funcționare al magazinelor

Dacă anii trecuți anunţau programe speciale de funcţionare, anul acesta, din cauza restricţiilor de deplasare, dar şi al programului deja limitat de autorităţi, magazinele Kaufland nu își vor modifica programul de funcționare. Măsurile au fost luate ca metodă de prevenirea a răspândirii SARS-CoV-2 în România.

Astfel, dacă veți consulta site-ul oficial al Kaufland România, veți vedea că nu există niciun anunț referitor la modificări de program în ceea ce priveşte orarul de 30 noiembrie şi 1 Decembrie.

Prin urmare, magazinele Kaufland vor funcţiona după programul obişnuit:

  • luni – sâmbătă: 07:30 – 21:00;
  • duminică: 08:00 – 19:00.

Pentru informații exacte cu privire la programul de sărbători al fiecăruia dintre magazinele sale, clienții Kaufland sunt rugați să acceseze site-ul www.kaufland.ro și să selecteze magazinul Kaufland în care urmează să meargă la cumpărături.

Chiar dacă se bucură de zile libere de la stat, românii sunt nevoiți să respecte totuși o serie de restricții în minivacanța de 1 Decembrie 2021. Reamintim că la ora 22:00 începe și carantina de noapte pentru persoanele nevaccinate, fiind necesară adeverința pe propria răspundere, dacă doriți să vă deplasați în intervalul 22:00 – 05:00.

Zilele libere pentru anul 2021:

  • 30 noiembrie — Sfântul Andrei;
  • 1 decembrie — Ziua Națională a României;
  • 25 decembrie, 26 decembrie — Crăciunul.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI