Costi Ioniță, tribut de 1 Decembrie țării sale natale. Videoclipul despre România face toți banii

Costi Ioniță, tribut de 1 Decembrie țării sale natale. Videoclipul despre România face toți banii
Costi Ioniță, o nouă reușită

Costi Ioniță a dat lovitura! Acesta a lansat o nouă piesă în colaborare cu mai mulți artiști români foarte cunoscuți. El a adus un tribut pentru România, așa că mulți fani s-au bucurat enorm în momentul în care au ascultat piesa pe care a pregătit-o acesta chiar înainte de 1 Decembrie.

Ce piesă a lansat Costi Ioniță. Fanii au fost uluiți

Costi Ioniță a venit cu o nouă melodie de succes. Acesta a lansat o piesă făcută în colaborare cu mai mulți artiști care sunt extrem de iubiți de români. El a vrut să aducă un tribut pentru România, așa că videoclip-ul inedit pregătit a fost lansat pe YouTube chiar înainte de 1 decembrie.

Starul a lucrat cu Jador, Vlăduța Lupău, Claudia Cream, Minodora și Diana Bucșa. Admiratorii săi au fost extrem de bucuroși în momentul în care acesta a dezvăluit melodia care îi face pe mulți să se mândrească de faptul că sunt români. Acesta a lansat și o provocare în mediul online.

„Fiecare român să se filmeze pe această melodie când consideră ca este TARE. FORTZA ROMÂNIA.”, le-a spus Costi Ioniță fanilor săi.

Costi Ioniță, nominalizat la premiile Grammy

În 2012, Costi Ioniță era nominalizat la premiile Grammy pentru albumul ‘Summer in Kingston’, la care a contribuit alături de Shaggy. Iată că a venit momentul ca acesta să se mai bucure de o reușită! Românul se numără din nou printre cei mai cunoscuți muzicieni din întreaga lume.

Acesta s-a ocupat, alături de alți compozitori, de albumele ‘Live N Livin’ și ‘Positive Vibration’, lansate de Sean Paul, respectiv Jesse Royal. Acestea au fost nominalizate la categoria ‘Cel mai bun album raggae’ pentru premiile Grammy 2022.

„Sunt deosebit de bucuros și fericit pentru că tocmai am aflat că am fost pentru a doua oară nominalizat la premiile Grammy, Premiile Academiei Americane de muzică.

Cred că este o performanță și nu știu câți români s-ar putea lăuda cu acest lucru, dar pot să vă spun că sunt tare fericit, sunt tare bucuros, eu acum mă aflu pe teritoriul Statelor Unite, mă întâlnesc și colaborez cu mulți artiști de aici.

Trebuie să știti că peste tot, oriunde m-aș afla în această lume, vă reprezint cu drag, vă reprezint cu succes, și vă fac să fiți mândri că sunteți români.

Eu sunt mândru că sunt român, știu din ce neam fac parte, știu ce gene am în mine și din ce strămoși ne tragem cu toții.

De aceea vreau să știti că mâine voi lansa și un proiect special care să ne aducă aminte și să ne facă să ne reconectăm la valorile acestui neam: poporul român.”, a transmis Costi Ioniță, pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI