Program Carrefour de Sărbători. Orarul complet pentru zilele de 17, 18, 19 și 20 aprilie

Program Carrefour de Sărbători. Orarul complet pentru zilele de 17, 18, 19 și 20 aprilie
Programul complet al magazinului Carrefour pentru zilele de 17, 18, 19 și 20 aprilie.

Sărbătorile pascale se apropie și mulți dintre noi încă nu au reușit să ajungă la cumpărături. Clienții lanțului de magazine Carrefour vor să știe care este programul magazinului pentru zilele de 17, 18, 19 și 20 aprilie.

Programul complet al magazinului Carrefour pentru zilele de 17, 18, 19 și 20 aprilie

În perioada 13- 17 aprilie, magazinele Carrefour vor fi deschise, dar programul poate varia în funcție de locație. Retailerul francez a anunțat că în ziua de sâmbătă 18 aprilie, magazinul va avea un program redus, astfel. acesta va funcționa până la ora 18.

În zilele de 19 și 20 aprilie 2020, adică prima și a doua zi de Paște magazinele Carrefour vor fi închise. Zilele de luni și marți vor fi libere pentru angajați, care vor avea mai mult timp pentru odihnă și pentru a sta cu familia.

Carrefour către clienți

Toți clienții sunt îndemnați de către companie să își procure din timp produsele necesare, deoarece în această perioadă trebuie să evităm aglomerarea magazinelor din cauza epidemiei de coronavirus.

Toate magazinele au luat măsuri de prevenire împotriva răspândirii virusului, așadar accesul persoanelor în interiorul magazinelor se face pentru un număr limitat, 3 maxim 5 persoane. Cei care trebuie să facă aprovizionarea pot intra în magazine numai dacă au mască și mănuși.

Programul magazinelor Carrefour

Programul Carrefour de Paște a fost afișat pe site-ul oficial al lanțului de magazine și este următorul:

  • 13 – 17 aprilie: de la 08:00 până la 22:00
  • 18 aprilie: de la 08:00 până la 18:00
  • 19 – 20 aprilie:  magazinele vor fi închise
  • 21 aprilie:  de la 08:00 până la 22:00.

Carrefour Supermarket Online 

Lanțul de magazine Carrefour face și livrări la domiciliile clienților. De aceea, Carrefour Supermarket Online face un anunț pe pagina oficială a magazinului, pentru clienți în ceea ce privește posibilitatea întârzierii livrărilor din cauza cererilor destul de ridicate din această perioadă aglomerată deoarece urmează sărbătorile pascale, perioadă care se suprapune epidemiei de coronavirus.

Din cauză situației de urgență în care ne aflăm, este recomandat să nu ieșim din casă decât dacă este neapărată nevoie, așadar unui oameni preferă să se aprovizioneze comandând online alimentele dorite.

Interiorul unui magazin Carrefour.
Programul complet al magazinului Carrefour pentru zilele de 17, 18, 19 și 20 aprilie.

”Din cauza volumului mare de comenzi este posibil să apară întârzieri la livrarea comenzilor plasate. Te asigurăm că facem tot posibilul pentru a onora în mod eficient toate comenzile. Există posibilitatea ca, în anumite momente, să nu mai găsești zile sau intervale orare disponibile.

De asemenea, în această perioadă, cererea pentru anumite produse este destul de ridicată și din acest motiv, unele produse sunt indisponibile temporar. Pe măsură ce acestea devin din nou disponibile, le vei regăsi și pe site însoțite de butonul de adăugare în coș.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI