20 mai 2019 | 20:15

Prognoza meteo pentru 12 zile. Vezi cum e vremea în intervalul 20 mai – 2 iunie

Știri generale
Prognoza meteo pentru 12 zile. Vezi cum e vremea în intervalul 20 mai - 2 iunie
Prognoza meteo pentru intervalul 20 mai - 2 iunie

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru intervalul 20 mai – 2 iunie. Meteorologii anunță că vremea se va încălzi ușor, astfel că valorile termice vor fi în creștere cu câteva grade Celsius în toate regiunile țării.

În perioada 24 – 26 mai, sunt așteptate ploi însemnate cantitativ în mai multe zone din țară.

Prognoza meteo pentru intervalul 20 mai – 2 iunie

Banat

Media maximelor se va situa în jurul valorii de 22 de grade până pe 24 mai. Ulterior temperaturile vor crește și vor ajunge la 23-24 de grade. Manifestări specifice instabilității atmosferice vor fi pe aproape tot parcursul intervalului. Vor fi averse importante cantitativ între 24 și 26 mai.

Crișana

Până pe data de 24 mai, valorile termice se vor situa în jurul a 21 de grade. Minimele termice vor oscila ușor până pe 25 mai, apoi vor crește ușor până pe 28 mai, după care vor scădea din nou. Vor fi averse, iar cantități mai însemnate se vor înregistra îndeosebi în prima zi a intervalului, în zilele de 22 și 23 mai și în intervalul 26-28 mai.

Transilvania

Vor fi 19…20 de grade până pe 24 mai, apoi temperatura va urca până la 21…23 de grade. Va ploua semnificativ pe 21 și 22 mai și la începutul celei de-a doua săptămâni de prognoză meteo.

Moldova

Până în data de 23 mai, media regională a valorilor diurne va fi de 23…24 de grade. Apoi va exista o ușoară scădere a acestora spre o medie 22 de grade. Aversele vor fi mai însemnate cantitativ îndeosebi în zilele de 21 și 24 mai.

Dobrogea

Până în data de 23 mai, media regională a valorilor diurne va fi de 23…25 de grade. Temperaturile scad la 21…22 de grade ulterior, iar după 25 mai se situează în jurul valorii de 24 de grade. Averse mai importante cantitativ vor fi îndeosebi în zilele de 21 și 24 mai.

Muntenia

Până în data de 24 mai, media valorilor diurne va fi de 24…25 de grade. Apoi, valorile maxime vor fi în creștere ușoară, în a doua săptămână nu vor fi variații importante, iar media regională va fi de 25…26 de grade. Va ploua semnificativ pe 24 mai.

Oltenia

Vor fi între 22 și 25 de grade pe tot parcursul intervalului. În cea de-a doua săptămână de prognoză, sunt posibile ploi însemnate cantitativ.

La munte

Temperaturile maxime, până în data de 24 mai, vor fi în medie de 11…12 grade. Apoi, tendința temperaturilor diurne va fi de creștere ușoară, iar media acestora, până la sfârșitul intervalului, se va situa în jurul valorii de 14 grade. Temporar va ploua și în fiecare zi vor fi posibile cantități de apă mai însemnate.

Parteneri
Ce pensie alimentară plătește lunar Valeriu Gheorghita pentru cei doi copii ai săi din prima căsătorie
Redactia.ro
Rezistă căsnicia dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță? Celebrul Numerolog Cristian Terran face predicțiile: „Acest cuplu va avea de trecut de o criză o dată la 4 ani”
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Wow, ce apariție! Mama Monicai Bîrlădeanu a dat o lecție de stil și rafinament la nunta fiicei sale. Minodora Tătăruşanu a avut două ținute de Oscar la pretențiosul eveniment ș
Unica.ro
Justin Timberlake, prima dată în România. Unde îl poți vedea
EVZ.ro
Abia a divorțat de mama copiilor, dar acum vrea să se întoarcă la a doua soție?! Gestul făcut de fotbalistul de la Națională față de femeia cu care n-a mai vorbit de 5 ani
Spynews
A murit marea cântăreață. A plecat să le cânte îngerilor: Va rămâne în inimile noastre
Capital.ro
WOW! Fosta soție a lui Valeriu Gheorghiță, tot o frumusețe rară. Cine este și cum arată doctorița cu care soțul Monicăi Bîrlădeanu are doi copii. „Viața noastră a fost foarte afectată de...”
Avantaje
DONALD TRUMP a dat LOVITURA! KAMALA HARRIS, în CĂDERE LIBERĂ
Mediaflux
Anamaria Prodan, dezvăluiri cu lacrimi în ochi. Cum i-a răspuns lui Laurențiu Reghecampf după declarațiile controversate făcute de antrenor zilele trecute
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Pelerinaj Sfânta Parascheva 2024. Ce schimbări se fac pentru pelerinii care vin să se închine la moaștele Sfintei Parascheva
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro