Prognoza meteo vineri, 27 martie 2020. Temperaturi în creștere și vânt

Prognoza meteo vineri, 27 martie 2020. Temperaturi în creștere și vânt
Prognoza meteo 29 martie 2020

Procesul de încălzire a vremii va continua și astăzi, așadar maximele termice vor fi cuprinse între 9 și 19 grade C. Cele mai scăzute valori sunt în estul Transilvaniei și pe lioral.

Prognoza meteo vineri, 27 martie 2020. Temperaturi în creștere și vânt

Cerul este variabil în regiunile sudice și mai mult senin în rest. Vântul va avea intensificări în estul și sud-estul țării, iar vitezele la rafală sunt de 50…60 km/h în estul şi nord-estul Munteniei și pe litoral. În restul regiunilor, se vor semnala trecător intensificari ale vantului. Dimineață vor fi izolat condiții de ceață, iar în nord și depresiuni va fi brumă.

În București, vremea va continua să se încălzească ușor, iar maxima termica va atinge 16-17 grade C. Cerul se anunță variabil. Vântul va marca intensificări temporare spre seară. Și la munte vremea va fi frumoasă. cu cer mai mult senin, iar vântul va avea intensificări pe parcursul zilei când rafalele vor fi de 60…80 km/h. Valorile termice vor crește ușor.

ANM a emis și o prognoză specială pentru București. Vremea se va încălzi, dar va fi în general vântoasă. Vor fi intensificări ale vântului, mai ales pe parcursul zilei, când temporar rafalele vor atinge 55…60 km/h. Cerul se anunță a fi variabil. Temperatura maximă se va situa în jurul a 14 grade, iar cea minimă va fi de 4…5 grade.

Avertizări meteo 27 martie 2020. Ce anunță ANM

ANM anunță cod galben de intensificări ale vântului. În zona montană, vântul va avea temporar intensificări cu viteze la rafală de 70…90 km/h, spulberând zăpada și determinând scăderea vizibilității, îndeosebi la altitudini mari.

Cod portocaliu de intensificări ale vântului. În zona montană a județelor Caraș-Severin, Mehedinți, Hunedoara și Gorj vor exista rafale ale vântului de 80…110 km/h, iar zăpada va fi puternic spulberată. Unele intensificări ale vântului, la munte și în sud-est vor mai fi și pe parcursul zilei de vineri (27 martie).

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI