Prognoza meteo vineri, 17 octombrie. Cât mai ține vremea bună?

Prognoza meteo vineri, 17 octombrie. Cât mai ține vremea bună?
Prognoza meteo ANM pentru ziua de vineri, 17 octombrie

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie au emis o nouă prognoză pentru vineri, 17 octombrie. Toată lumea se întreabă cât va mai ține vremea bună. Iată care sunt maximele pentru ziua de vineri, în toată țara!

Prognoza meteo pentru vineri, 17 octombrie

Meteorologii de la ANM au emis o nouă prognoză pentru ziua de vineri. În zonele joase din est și sud-estul țării va fi ceață și nebulozitate joasă dimineața și noaptea. Pe arii restrânse, vom avea și burniță, iar în restul intervalului cerul va deveni mult mai senin, motiv pentru care valorile diurne se vor situa ușor peste cele carateristice perioadei. În restul teritoriului, vremea va continua să fie caldă, iar cerul stabil și izolat se va forma ceață în orele dimineții. Maximele vor fi cuprinse între 17 și 26 de grade Celsius, iar minimele se vor situa între 5 și 15 grade Celsius, mai coborâte în zona de est a Transilvaniei. Specialiștii indică faptul că presiunea atmosferică va urma să crească puțin în privința valorilor de regim slab anticiclonic.

Ziua de vineri are maxima de 24 de grade Celsius, alături de un cer cu nori joși și ceață. Vânturi vin din partea de est a teritoriuluil României cu 7 km/h și cu rafale de 9 km/h. Noaptea are minima de doar 9 grade Celsius, alături de un cer tot cu nori joși și ceață. Vântul va veni din partea de est-nord-est a României cu 7 km/h și cu rafale de 11 km/h.

Prognoza meteo pentru vineri, 17 octombrie, indicată de către Administrația Națională de Meteorologie
Prognoza meteo pentru vineri, 17 octombrie, indicată de către Administrația Națională de Meteorologie

Vremea pentru toată săptămâna

Luni
Maxima zilei de luni este de 26 de grade Celsius, alături de nori joși și ceață. Vântul vine din zona de est a României cu 7 km/h și cu rafale de 11 km/h. Minima nopții este de 9 grade Celsius, alături de un cer parțial noros. Vânturi vin dinspre est-nord-est cu 7 km/h și cu rafale de 11 km/h.

Marți
Marți avem maximele de 25 de grade Celsius, alături de un cer cu nori joși și ceață. Vânturi vin din partea de est-nord-est cu 9 km/h și cu rafale de 13 km/h. Minima nopții va fi de 9 grade Celsius, alături de o înnorare accentuată. Vânturi vin din partea de est-nord-est cu 9 km/h și cu rafale de 13 km/h.

Miercuri
Ziua de miercuri aduce maxima de 23 de grade Celsius, alături de un cer cu nori joși și ceață. Vânturi vin din zona de nord-est cu 7 km/h și cu rafale de 11 km/h. Minima vine cu doar 9 grade Celsius, alături de nebulozitate variabilă. Vânturi vin din zona de est-nord-est a teritoriului României cu 7 km/h și cu rafale de 11 km/h.

Joi
În cursul zilei de joi, 17 octombrie, maximele indică 24 de grade Celsius, alături de un cer predominant însorit.Vânturi vin din zona de est-nord-est cu 6 km/h și cu rafale de 9 km/h. Minimele nopții sunt de 8 grade Celsius, alături de un cer înnorat accentuat. Vântul vine din partea de nord-est a teritoriului României cu 6 km/h și cu rafale de 9 km/h.

Vineri
Ziua de vineri are maxima de 24 de grade Celsius, alături de un cer cu soare, după ce începutul zilei se arată noros. Vânturi vin dinspre est-nord-est cu 7 km/h și rafale de 13 km/h. Minima zilei este de 11 grade Celsius, alături de un cer mai mult senin. Vânturi vin din zona de est-nord-est cu 7 km/h și cu rafale de 11 km/h.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI