Prognoza meteo pentru sfârșitul lunii noiembrie. ANM tocmai a făcut anunțul. Frig năprasnic în România

Prognoza meteo pentru sfârșitul lunii noiembrie. ANM tocmai a făcut anunțul. Frig năprasnic în România
Porgnoza meteo pentru sfârșitul lunii noiembrie

Finele lunii noiembrie vine cu frig năpraznic. Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie anunță că de la mijlocul săptămânii viitoare se schimbă totul. Cum va fi vremea în toată țara?

Prognozul meteo pentru sfârșitul lunii noiembrie

De la mijlocul săptămânii viitoare, vremea va începe să se încâlzească. Din cursul zilei de joi, maximele vor atinge 16 grade Celsius, dar până atunci avem parte de ploi și frig în cea mai mare parte a țării. Meteorologii anunță că vremea se va încălzi ușor la nivelul țării, duminică, iar cerul va fi variabil în regiunile intra-carpatice, a susținut Mirela Polifronie, meteorolog de serviciu în cadrul ANM.

”Trecător, va ploua slab sau va burniţa, local, în Oltenia, Muntenia şi izolat în Dobrogea şi în Moldova. În zona montană înaltă, trecător, vor mai posibile precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va avea intensificări în sudul Banatului, în special la munte, la altitudini mari, unde rafalele vor atinge viteze de 70 – 80 km/h. Maximele vor fi între 1 grad, în nordul Moldovei, şi 15 grade în Banat şi Crişana. Minimele înregistrate vor fi între -2 şi 9 grade, dimineaţa şi noaptea se va produce, izolat, ceaţă”
Mirela Polifronie, meteorolog de serviciu ANM

Prognoza meteo pentru sfârșitul lunii noiembrie
Prognoza meteo pentru sfârșitul lunii noiembrie

Vremea în București pentru finele lunii noiembrie

Luni, 25 noiembrie
Maxima zilei este de 10 grade Celsius, alături de averse scurte. Vânturi vin din partea de est a României cu 11 km/h și cu rafale de 18 km/h. Minima serii este de 5 grade Celsius, alături de un cer predominant noros. Vântul vine din partea de est-nord-est cu 15 km/h și cu rafale de 18 km/h.

Marți, 26 noiembrie
Ziua de marți are maxima de 9 grade Celsius, alături de un cer predominant noros. Vânturi vin din partea de nord-est a teritoriului României cu 13 km/h și cu rafale de 20 de km/h. Minima serii are doar 0 grade Celsius, alături de un cer mai mult senin. Vânturi vin din partea de nord-nord-vest cu 6 km/h și cu rafale de 9 km/h.

Miercuri, 27 noiembrie
Maxima zilei este de 9 grade Celsius, alături de vreme cu nori și soare. Vânturi vin din partea de sud-vest cu 7 km/h și cu rafale de 11 km/h. Noaptea are minima de doar 2 grade Celsius, alături e un cer predominant noros. Vântrui vin din partea de nord-est a României cu 4 km/h și cu rafale de 9 km/h.

Joi, 28 noiembrie
Maxima zilei este de 11 grade Celsius, alături de un cer predominant noros. Vânturi vin din partea de vest-sud-vest cu 7 km/h și cu rafale de 9 km/h. Minima nopții este de 7 grade Celsius, alături de un cer noros. Vânturi vin din partea de vest-sud-vest cu 7 km/h și cu rafale de 11 km/h.

Vineri, 29 noiembrie
Maxima zilei va fi de 13 grade Celsius, alături de câteva averse. Vânturi vin din partea de vest-sud-vest a României cu 13 km/h și cu rafale de 22 de km/h. Minima serii este de doar 6 grade Celsius, alături de un cer pațial noros. Vânturi vin dinspre zona de vest a României cu 6 km/h și cu rafale de 15 km/h.

Sâmbătă, 30 noiembrie
Ziua avem maxima de 12 grade Celsius, alătrui de o înnorare accentuată. Vânturi vin din partea de vest-sud-vest cu 9 km/h și cu rafale de 13 km/h. Minima serii este de 3 grade Celsius, alături de un cer predominant noros. Vânturi vin din partea de vest-sud-vest cu 7 km/h și cu rafale de 13 km/h.

Urmăriți Playtech.ro și pe