Prognoza meteo pentru duminică, 5 ianuarie. Ce anunță meteorologii ANM

Prognoza meteo pentru duminică, 5 ianuarie. Ce anunță meteorologii ANM
Prognoza meteo pentru duminică, 5 ianuarie

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie au emis o nouă prognoză pentru ziua de duminică, 5 ianuarie. Care sunt maximele pentru București și cum va fi vremea în toată țara?

Prognoza meteo pentru duminică, 5 ianuarie

Meteorologii au susținut că weekend-ul acesta vom avea parte de vreme caldă, iar că duminică mercurul va scădea puțin din termometre și își vor face apariția precipitațiile. Dacă în cursul zilei de sâmbătă temperaturile au fost mai ridicate și caracteristice perioadei, duminică valorile vor scădea, conform ANM. „Cerul va fi variabil, cu înnorări pe parcursul nopții când trecător se vor semnala precipitații slabe, predominant sub formă de ploaie. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 7… grade Celsius, iar cea mai minimă de 0…1 grad Celsius. Dimineața vor fi condiții de ceață”, conform Administrației Naționale de Meteorologie.

Duminică, 5 ianuarie, temperaturile scad, cerul va fi mai mult noros, mai ales în prima parte a zilei, unde se vor semnala precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, iar maximele nu trec de 4 grade Celsius.

Prognoza meteo pentru duminică, 5 ianuarie, conform Administrației Naționale de Meteorologie
Prognoza meteo pentru duminică, 5 ianuarie, conform Administrației Naționale de Meteorologie

Prognoza meteo pentru București

Maxima zilei de 5 ianuarie pentru București este de 4 grade Celsius, alături de perioade de ninsoare și ploaie. Vântul vine din zona de sud-sud-est cu 7 km/h și cu rafale de 13 km/h. Minima intervalului este de doar -3 grade Celsius, alături de un cer predominant noros. Vânturi vin din zona de nord-nord-vest cu 6 km/h și cu rafale de 6 km/h.

„Valabil de la : 05-01-2020 ora 7:10 până la : 05-01-2020 ora 10:00 În zona : Județul Brăila: Însurăței, Dudești, Victoria, Stăncuța, Bărăganul, Zăvoaia, Mărașu, Berteștii de Jos, Roșiori, Frecăței; Județul Ialomiţa: Slobozia, Fetești, Țăndărei, Amara, Făcăeni, Bordușani, Grivița, Scânteia, Săveni, Perieți, Mihail Kogălniceanu, Traian, Gura Ialomiței, Ograda, Gheorghe Lazăr, Vlădeni, Ciulnița, Sudiți, Bucu, Movila, Stelnica, Platonești, Cosâmbești, Valea Ciorii, Mărculești, Buești;
Județul Călăraşi: Borcea, Dragalina, Perișoru, Jegălia, Ștefan cel Mare, Dragoș Vodă, Ștefan Vodă, Vâlcelele; Se vor semnala : local precipitații mixte ce depun polei”
Administrația Națională de Meteorologie

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI