28 sept. 2019 | 20:24

Prognoza meteo pentru duminică, 29 septembrie. ANM: anunţ despre vreme. Temperaturi de vară

Știri generale
Prognoza meteo pentru duminică, 29 septembrie. ANM: anunţ despre vreme. Temperaturi de vară

Specialiștii de la ANM au emis o nouă prognoză meteo, pentru duminică, 29 septembrie. În acest weekend vor exista temperaturi de vară. Iată la ce se pot aștepta românii, în diversele regiuni ale țării.

Prognoza meteo pentru duminică, 29 septembrie

Temperaturile vor varia considerabil în anumite regiuni, dar vremea va fi în general frumoasă, în întreaga Românie. Prognoza pentru 29 septembrie arată că la fel ca sâmbătă, și duminică va continua să se încălească.

Prognoza meteo pentru duminică, 29 septembrie

În special la orele amiezii, valorile înregistrate în termometre vor fi mai mari față de cele care ar fi normale pentru această perioadă a anului. Duminică, vremea va continua o încălzire, cu maxime cuprinse între 20 şi 29 de grade.

Cerul va fi unul variabil și spre după-amiază în nordul, nord-vestul, sud-vestul țării sunt posibile ploi slabe și de scurtă durată. La fel, la munte pot exista scurte perioade de precipitații.

Și pe litoral a fost anunțată vreme plăcută, cu temperaturi maxime de 22 de grade. De asemenea, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab, spre moderat. Minimele nocturne anunțate depășesc 15 grade Celsius. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 28 și 30 de grade Celsius. Cele mai ridicate valori se vor înregistra în Lunca Dunării. Minimele vor avea valori între 7 şi 17 grade, în depresiunile Carpaților Orientali.

Prognoza pentru luni

Wekeendul se va încheia cu vreme caldă și în București. Locuitorii se pot aștepta la un cer variabil, dar și la un vânt slab și moderat. Luni, valorile din termometre vor atinge valori cu mult mai ridicate față de normalul perioadei. Vom avea chiar și 28 sau 32 de grade Celsius! Minimele vor avea valori cuprinse între 11 şi 14 grade.

Săptămâna ce urmează va debuta cu o vreme caldă, mai ales în sudul şi estul ţării. Acolo vor exista temperaturi maxime de 32 de grade. Cerul va fi noros în nord-vest, centru şi la munte unde local vor fi averse.

Parteneri
Ion Țiriac, internat într-un spital din Viena. Miliardarul acuză probleme de sănătate
Redactia.ro
Fără cafea sau duș dimineața. Cele 5 obiceiuri pe care dacă le aplici după ce te-ai trezit îți vor schimba restul zilei, conform Harvard
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Și-a făcut iubit cu nevastă și copii acasă! Artista a fost prinsă cu bărbatul însurat pe străzile din București! Incredibil!
Unica.ro
Pleacă de la Cotroceni. Klaus Iohannis a luat decizia
EVZ.ro
Ce face Irisha, după ce relația ei de iubire cu un bărbat însurat a fost făcută publică. Artista își ține viața personală privată, dar câteva detalii au ieșit la iveală | FOTO
Spynews
Ucraina este în doliu. Kievul confirmă tragedia: A murit
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
REGULI noi pentru PENSIONARI. ACTELE trebuie DUSE la Casa de Pensii
Mediaflux
Daiana de la Mireasa, sezonul 7, imagine emoționantă cu burtica de graviduță. Când urmează să nască soția lui Dani / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Unde a plecat Mario Fresh după ce a confirmat despărțirea de Alexia Eram. Alături de cine s-a fotografiat artistul
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro