Prognoza meteo pentru Capitală, pentru 27-29 decembrie 2019. Cum va fi vremea în următoarele 3 zile. Sunt anunțate ninsori

Prognoza meteo pentru Capitală, pentru 27-29 decembrie 2019. Cum va fi vremea în următoarele 3 zile. Sunt anunțate ninsori
Prognoza meteo pentru Capitală. Cum va fi vremea în perioada 27-29 decembrie?

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie au emis o nouă prognoză. Ninsorile își fac apariția în câteva zone din România! Cum va fi vremea în Capitală în perioada dintre 27-29 decembrie și care sunt maximele și minimele?

Prognoza meteo pentru Capitală: 27-29 decembrie 2019

Administrația Națională de Meteorologie a emis o prognoză specială pentru București. Specialiștii susțin că bucureștenii vor avea parte de zile cu temperaturi în scădere, iar că fulgii de nea nu mai au mult până să apară și ei. Cerul va avea înnorări și temporar vor fi și precipitații, mai ales în a doua parte a ziei de sâmbătă, 28 decembrie, dar și pe parcursul zilei de duminică, 29 decembrie. La început, acestea vor fi mixte, mai apoi sub formă de ninsoare. Vântul suflă slab și moderat cu rafale cuprinse între 25 și 30 km/h. Temperaturile minime vor fi între -2 grade Celsius și 0 grade Celsius.

„Izolat vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe creste, mai ales ale Carpaților Meridionali, iar trecător și la cote mai reduse și în Moldova, vestul Olteniei, sudul Banatului și pe litoral. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -3 și 4 grade. Izolat se va forma ceață”
ANM

Prognoza meteo pentru Capitală. Cum va fi vremea în perioada cuprinsă între 27-29 decembrie?
Prognoza meteo pentru Capitală. Cum va fi vremea în perioada cuprinsă între 27-29 decembrie?

Cum va fi vremea în următoarele zile?

Vineri

Maxima pentru ziua de vineri, 27 decembrie, este de 8 garde Celsius, alături de un cer cu nori și soare. Vânturi vin din zona de vest-sud-vest cu 6 km/h și cu rafale de 15 km/h. Minima nopții vine cu doar -4 grade Celsius, alături de un cer parțial noros. Vânturi vin din zona de sud-vest cu 6 km/h și cu rafale de 9 km/h.

Sâmbătă

Maxima zilei de sâmbătă, 28 decembrie, pentru București, este de doar 4 grade Celsius, alături de una sau două averse scurte. Vânturi vin din partea de sud a teritoriului României, alături de rafale de 7 km/h. Minima aduce -2 grade Celsius, alături de o aversă de ninsoare. Vânturi vin din partea de vest-sud-vest cu 6 km/h și cu rafale de 9 km/h.

Duminică

Maxima zilei de duminică, potrivit specialiștilor de la ANM, este de 2 grade Celsius, alături de posibil o aversă de ploaie. Vânturi vin din zona de nord-nord-est cu 7 km/h și cu rafale de 11 km/h. Minima zilei este de doar -5 grade Celsius, alături de câțiva fulgi. Vânturi vin din zona de nord-est a teritoriului României cu 11 km/h și cu rafale de 17 km/h.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI