Prognoza meteo pentru 25 noiembrie – 8 decembrie. Cu ce temperaturi începe ultima lună din an. ANM, anunț important

Prognoza meteo pentru 25 noiembrie - 8 decembrie. Cu ce temperaturi începe ultima lună din an. ANM, anunț important
Prognoza meteo pentru 25 noiembrie - 8 decembrie

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru perioada 25 noiembrie – 8 decembrie 2019. Vremea se va încălzi ușor în următoarele zile, dar ultima lună din an va veni cu temperaturi negative.

Prognoza meteo pentru 25 noiembrie – 8 decembrie

Vremea în Banat

Vremea va fi mai caldă decât în mod normal în intervalul 25-29 noiembrie, când în medie se vor înregistra temperaturi maxime de 14…15 grade. În intervalul 30 noiembrie-4 decembrie, procesul de răcire treptată va conduce la o medie a temperaturilor maxime de 5 grade. Ulterior, până pe 8 decembrie, această medie va atinge 9 grade. Regimul termic nocturn va fi caracterizat în perioada 25 -30 noiembrie de valori medii în jurul a 6 grade, valori cu mult peste cele normale. Începând cu data de 1 decembrie, vremea se va răci, astfel că temperaturile minime se vor încadra, în medie, între 0 și 2 grade.

Probabilitatea de apariție a ploilor va fi în creștere începând cu data de 27 noiembrie. Acestea local pot fi moderate cantitativ în prima parte a celei de-a doua săptămâni.

Vremea în Transilvania

Vremea va fi mai caldă decât în mod normal în intervalul 25-29 noiembrie, când în medie se vor înregistra temperaturi maxime de 11…12 grade. În intervalul 30 noiembrie-4 decembrie, procesul de răcire treptată va conduce la o medie a temperaturilor maxime de 3 grade. Ulterior, această medie va fi în creștere și va atinge 6 grade pe 8 decembrie. Regimul termic nocturn va fi caracterizat în perioada 25 – 30 noiembrie de valori medii în jurul a 3 grade, valori mai ridicate decât cele normale. Începând cu data de 1 decembrie, vremea se va răci, astfel că temperaturile minime se vor încadra, în medie, între -3 și 0 grade.

Probabilitatea de apariție a precipitațiilor, predominant sub formă de ploaie va fi în creștere începând cu data de 27 noiembrie.

Vremea în Crișana

Vremea va fi mai caldă decât în mod normal în intervalul 25-29 noiembrie, când în medie se vor înregistra temperaturi maxime de 13…14 grade. În intervalul 30 noiembrie-4 decembrie, procesul de răcire treptată va conduce la o medie a temperaturilor maxime de 4 grade. Ulterior, această medie va fi în creștere și va atinge 8 grade pe 8 decembrie. Regimul termic nocturn va fi caracterizat în perioada 25 – 30 noiembrie de valori medii în jurul a 5 grade, valori cu mult peste cele normale. Începând cu data de 1 decembrie, vremea se va răci, astfel că temperaturile minime se vor încadra, în medie, între -1 și 2 grade.

Probabilitatea de apariție a precipitațiilor, predominant ploi local și temporar moderate cantitativ va fi în creștere începând cu data de 27 noiembrie.

Vremea în Maramureș

Vremea va fi mai caldă decât în mod normal în intervalul 25-29 noiembrie, când în medie se vor înregistra temperaturi maxime de 11…12 grade. În intervalul 30 noiembrie-4decembrie, procesul de răcire treptată va conduce la o medie a temperaturilor maxime de 3 grade. Ulterior, această medie va fi în creștere și va atinge 6 grade pe 8 decembrie. Regimul termic nocturn va fi caracterizat în perioada 25 – 30 noiembrie de valori medii în jurul a 4 grade, valori mai ridicate decât cele normale. Începând cu data de 1 decembrie, vremea se va răci, astfel că temperaturile minime se vor încadra, în medie, între -3 și 0 grade.

Probabilitatea de apariție a precipitațiilor, predominant ploi local și temporar moderate cantitativ va fi în creștere începând cu data de 27 noiembrie.

Vremea în Dobrogea

În intervalul 25 – 29 noiembrie vremea se va încălzi treptat, astfel încât temperaturile maxime vor ajunge, în medie, la 14 grade. Începănd cu data de 30 noiembrie și până la sfârșitul celei de-a doua săptămâni de prognoză, vremea va fi apropiată de normalul termic al acestei perioade, iar media temperaturilor maxime va oscila între 8 și 11 grade. Minimele termice se vor situa, în medie, între 1 și 4 grade în prima săptămână, iar după data de 1 decembrie și până în ultima zi a intervalului de prognoză, între -1 grad și 1 grad.

Probabilitatea de apariție a ploilor în general slabe va fi în creștere pe data de 26 noiembrie și temporar pe parcursul celei de-a doua săptămâni.

Vremea în Moldova

În intervalul 25 – 29 noiembrie vremea se va încălzi treptat, astfel încât temperaturile maxime vor ajunge, în medie, la 13 grade. Începănd cu data de 30 noiembrie și până la sfârșitul celei de-a doua săptămâni de prognoză, vremea va fi apropiată de normalul termic al acestei perioade, iar media temperaturilor maxime va oscila între 4 și 7 grade. Minimele termice se vor situa, în medie, între 1 și 4 grade în prima săptămână, iar după data de 1 decembrie și până în ultima zi a intervalului de prognoză, între -1 grad și 1 grad.

Probabilitatea de apariție a precipitațiilor în general slabe va fi în creștere începând cu data de 27 noiembrie.

Vremea în Muntenia

În intervalul 25 – 29 noiembrie vremea se va încălzi treptat, astfel încât temperaturile maxime vor ajunge, în medie, la 15 grade. Începănd cu data de 30 noiembrie și până la sfârșitul celei de-a doua săptămâni de prognoză, vremea va fi apropiată de normalul termic al acestei perioade, iar media temperaturilor maxime va oscila între 6 și 9 grade. Minimele termice se vor situa, în medie, între 2 și 6 grade în prima săptămână, iar după data de 1 decembrie și până în ultima zi a intervalului de prognoză, între 0 și 3 grade.

Probabilitatea de apariție a ploilor în general slabe va fi în creștere la începutul intervalului de prognoză și temporar după data de 28 noiembrie.

Vremea în Oltenia

În intervalul 25 – 29 noiembrie vremea se va încălzi treptat, astfel încât temperaturile maxime vor ajunge, în medie, la 13 grade. Începănd cu data de 30 noiembrie și până la sfârșitul celei de-a doua săptămâni de prognoză, vremea va fi apropiată de normalul termic al acestei perioade, iar media temperaturilor maxime va oscila între 7 și 10 grade. Minimele termice se vor situa, în medie, între 2 și 5 grade în prima săptămână, iar după data de 1 decembrie și până în ultima zi a intervalului de prognoză, între -1 grad și 1 grad.

Probabilitatea de apariție a ploilor în general slabe va fi în creștere la începutul intervalului de prognoză și temporar după data de 28 noiembrie.

Vremea la munte

În intervalul 25 – 28 noiembrie vremea se va încălzi treptat, astfel încât temperaturile maxime vor ajunge, în medie, la 7 grade. Începănd cu data de 29 noiembrie și până la sfârșitul celei de-a doua săptămâni de prognoză, vremea va fi apropiată de normalul termic al acestei perioade, iar media temperaturilor maxime va oscila între -2 și 2 grade. Minimele termice se vor situa, în medie, între -1 și 2 grade în prima săptămână, iar după data de 1 decembrie și până în ultima zi a intervalului de prognoză, între -6 și -2 grade.

Probabilitatea de apariție a precipitațiilor în general slabe va fi în creștere începând cu data de 28 noiembrie.

Urmăriți Playtech.ro și pe