Prognoza meteo, marți, 3 decembrie: ANM anunță vreme rece și cer noros

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru marți, 3 decembrie 2019. Se anunță o vreme rece, cu temperaturi cuprinse între -1 și 7 grade Celsius și cer noros. În Capitală vor fi condiții de ploi slabe.

Prognoza meteo, marți, 3 decembrie

Meteorologii anunță că în noaptea de luni spre marți, cerul va fi mai mult noros la nivelul întregii țări. Va ninge în nordul și în centrul țării și izolat la munte. În regiunile din sud vor fi precipitații slabe sub formă de lapoviță și trecător ninsoare, iar izolat vor fi condiții de polei.

Vântul va sufla cu putere la munte, mai ales pe creste, unde rafalele vor depăși 70…80 km/h și vor viscoli temporar ninsoarea. Temperaturile minime se vor situa între -6 grade Celsius în estul Transilvaniei și 5 grade Celsius pe litoral și în sud-vest. În Capitală se vor înregistra 0 grade Celsius și vor fi condiții de ploaie.

Marți, 3 decembrie, vremea va fi rece, cu precădere în jumătatea de nord a României. Cerul va fi temporar noros și pe arii restrânse vor fi precipitații slabe. Va ninge în nord, în centru și la munte.

Vântul va avea intensificări la munte și local în Moldova, Dobrogea și Oltenia, iar pe creste va spulbera zăpada.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -1 grad Celsius în depresiuni și 7 grade Celsius în sud și în est. În Capitală vor fi condiții de ploaie și se vor înregistra 4…5 grade Celsius.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI