Prognoza meteo, luni – 9 septembrie. Cum va fi vremea în prima zi de școală

Prognoza meteo, luni – 9 septembrie. Cum va fi vremea în prima zi de școală
Prognoza meteo, luni - 9 septembrie

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie au efectuat prognoza meteo pentru ziua de luni – 9 septembrie. Ce temperaturi se vor înregistra în prima zi de școală și în ce zonă sunt așteptate ploi, precum și alte informații specifice, puteți afla din materialul următor!

Prognoza meteo, luni – 9 septembrie. Cum va fi vremea în țară

După un weekend cu temperaturi ridicate ca de vară, începutul săptămânii viitoare se anunță a fi unul cu vești bune din partea specialiștilor.

Cei de la Administrația Națională de Meteorologie au efectuat prognoza meteo pentru ziua de luni, 9 septembrie.

Conform prognozei meteo, vremea va rămâne frumoasă și la începutul săptămânii viitoare, cu valori termice care vor depăși chiar și 30 de grade Celsius.

Specialiștii avertizează că vor fi și ploi în vest, centru şi la munte, unde aversele vor f însoțite de descărcări electrice.

Temperaturile minime, pe timpul nopții, se vor încadra între 11 şi 19 grade Celsius.

În București, valoarea maximă va înregistra 28 de grade Celsius, iar cea mai mică va ajunge la 13 grade Celsius, conform accuweather. Cerul va fi parțial însorit.

La munte, cea mai ridicată valoare termică va atinge 23 de grade, iar cea mai mică 9 grade. În prima parte a zilei, cerul va fi parțial însorit, iar pe timp de noapte va fi senin spre parțial însorit.

Pe litoral, vremea va fi frumoasă. Temperatura maximă va înregistra 26 de grade Celsius, iar cea minimă va coborâ la 20 de grade. Pe timpul zilei, cerul va fi predominant însorit, iar noaptea va fi senin.

Prognoza meteo, pentru 09-16 septembrie. Cum va fi vremea în cea de-a doua săptămână din toamnă
Prognoza meteo, pentru 09-16 septembrie

Prognoza meteo, pentru 09-16 septembrie. Cum va fi vremea în țară

În cea de-a doua săptămână din toamnă, respectiv intervalul 9-16 septembrie, specialiștii ANM au anunțat că precipitațiile vor fi în general excedentare în jumătatea de vest a țării și vor fi apropiate de normalul climatologic al săptămânii în restul teritoriului, cu o posibilă tendință deficitară în sud-est.

În această perioadă, vremea va fi în general frumoasă, iar valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestui interval în cea mai mare parte a țării. Excepție va putea face partea de vest-nord-vest a teritoriului, unde regimul termic se va încadra în limite normale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI