Prognoza meteo, luni, 9 decembrie. ANM schimbă radical prognoza. Ce temperaturi ne așteaptă

Prognoza meteo, luni, 9 decembrie. ANM schimbă radical prognoza. Ce temperaturi ne așteaptă
Prognoza meteo, luni, 9 decembrie. ANM schimbă radical prognoza

Specialiștii de la ANM  au emis prognoza pentru prima zi a acestei săptămâni. Luni, 9 decembrie, potrivit informațiilor oferite de meteorologi, se anunță o perioadă de primăvară la început de iarnă. Ce temperaturi ne așteaptă?

Prognoza meteo, luni, 9 decembrie. ANM a anunțat temperaturile

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a publicat prognoza meteo pentru intervalul 9 decembrie 2019 – ianuarie 2020. Veștile sunt cât se poate de bune, căci de luni vremea intră într-un proces de încălzire. Mai exact, temperaturile se vor situa peste media înregistrată până acum, la nivelul întregului teritoriu, vremea fiind mai caldă decât ar fi normal în această perioadă. De altfel, până la finalul acestei luni, iarna nu își va intra în drepturi.

Prognoza meteo, luni, 9 decembrie. ANM schimbă radical prognoza. Ce temperaturi ne așteaptă
Starea vremii luni, 9 decembrie 2019, ora 09.00. Foto: meteoromania.ro

Regimul pluviometric va fi excedentar în nord-vestul țării și în general deficitar în regiunile extracarpatice. În rest, cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale ale perioadei. De asemenea, vântul va sufla slab până la moderat, îndeosebi în partea de nord a Moldovei, sudul Banatului, Oltenia și Dobrogea. Cât despre gradele din termometre, acestea vor fi cuprinse între -2 și 12 grade Celsius.

Vremea în București

Luni, 9 decembrie, vremea în București va fi blândă. Maxima zilei va fi de 8 grade Celsius, pe cer vor fi nori joși și ceață, în timp ce vântul va sufla cu o putere de 7 kilometri pe oră. A doua parte a zilei aduce în termometre -1 grad Celsius, care se va simți precum -0 grade Celsius. Cerul va fi parțial spre predominant noros, procentul de precipitații este de 0%, iar vântul va sufla slab, cu o putere de 4 kilometri pe oră.

09.12.2019 – 16.12.2019

  • în toate regiunile, mediile valorilor termice vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregului teritoriu.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI