Prognoza meteo, joi, 14 noiembrie. Vremea se schimbă. Anunț important de la ANM, după temperaturile anormale

Prognoza meteo, joi, 14 noiembrie. Vremea se schimbă. Anunț important de la ANM, după temperaturile anormale

Temperaturile urmează, din nou, să sufere modificări, pentru că vor ne așteaptă valori cu mult mai scăzute față de cum ne-am obișnuit în ultimele zile. Mai mult, de joi, vor urma foarte mari schimbări din punct de vedere meteorologic, pentru teritoriul întregii țări. Specialiștii ANM au făcut un anunț cât se poate de important legat și după ce termometrele au arătat cu mult mai multe grade Celsius, față de normalul perioadei în curs.

Prognoza meteo, joi, 14 noiembrie. Vremea se schimbă. Anunț important de la ANM

Prognoza meteo, joi, 14 noiembrie. Vremea se schimbă. Anunț important de la ANM, după temperaturile anormale
Temperaturile suferă mari modificări începând cu această joi, pe 14 noiembrie

Condițiile termice capricioase vor începe să își facă simțită prezență de joi, pe 14 noiembrie 2019, când vor fi înregistrate valori cu mult mai scăzute. Cei de la Agenția Națională de Meteorologie au remis un scurt avertisment legat de modificările de temperatură. Potrivit celei mai noi prognoze, ploile își vor face apariția, începând de astăzi, pe arii extinse.

Totodată, cerul va fi unul cu mult mai noros față de cum s-au obișnuit românii în ultimele zile, cu ploi moderate și căderi cantitative de precipitații. Vor fi pica în sud-vestul teritoriului, în centrul țării, dar și în zonele de munte. Mai mult, în rest vor fi ploi locale, în general slabe. La munte, meteorologii se așteaptă să existe și anumite intensificări ale vântului, pentru că va sufla cu o putere mai mare, intensificând răcirea de temperatură. Pe plan izolat vor fi semnalate și condiții de ceață.

Temperaturile așteptate în această joi vor avea valori maxime cuprinse între 12 și 20 de grade Celsius. Pe când minimele vor fi situate între între 6 și 14 grade. Deși valorile urmează să scadă și mai drastică de atât, vremea se păstrează cu mult mai caldă, pentru mijlocul lunii noiembrie. Specialiștii ANM au mai anunțat că va ploua slab, predominant în cea de-a doua parte a zilei și vântul va sufla moderat, cu 25…30 km/h.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI