Prognoza meteo. Frigul pune stăpânire pe România. Zonele lovite de ninsori și ploi, în următoarele zile

Prognoza meteo. Vine vremea de coșmar! Cum va fi prognoza pentru zilele următoare

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie au emis o nouă prognoză pentru zilele ce urmează. Din păcate pentru cei care mai voiau vreme călduroasă, frigul va pune stăpânire pe numeroase zone din România.

Prognoza meteo ANM. Frigul pune stăpânire pe România

Se anunță vreme rea! Frigul lovește România din plin, gradele se anunță a fi din ce în ce mai mici, iar majoritatea zonelor din România vor fi afectate de noile temperaturi normale perioadei. Vremea deosebit de caldă se va menține câteva zile, iar la de la finele săptămânii toamna își va intra în drepturi. Meteorologii indică faptul că zonele joase vor fi cele acoperite în special de ceață și de burniță.

Răcirea va fi destul de accentuată, astfel că după maximele și de 28 de grade de care am avut parte, va trebui să ne pregătim pentru 10 grade Celsius pe timpul zilei. Temperaturile din timpul nopții vor scădea sub pragul de îngheț în zonele montane, favorizând astfel apariția ninsorilor. Vremea va fi frumoasă și călduroasă până la mijlocul lunii loiembrie, când iarna âși va spune serios cuvântul. Cerul va mai fi puțin timp senin, mai apoi va reveni nebulozitatea joasă sau ceață. Vântul va sufla izolat și maximele se vor încadra între 17 și 28 e grade Celsius.

Prognoza meteo pentru zilele următoare
Prognoza meteo pentru zilele următoare

Vremea în București pentru săptămâna aceasta

Marți
Maxima din cursul zilei de marți este de 23 grade Celsius, alături de nori joși și ceață. Vântul vine din zona de est a României cu 6 km/h și cu rafale de 11 km/h. Noaptea aduce minima de doar 9 grade Celsius, alături de nori joși și ceață. Vântul vine tot din partea de est cu 6 km/h și cu rafale de 9 km/h.

Miercuri
Ziua de miercuri aduce maxima de 24 de grade Celsius, alături de nori joși și ceață. Vânturile vin din partea de est-sud-est a teritoriului României, alături de 6 km/h și cu rafale de 9 km/h. Minima nopții indică doar 8 grade Celsius și un cer senin. Vânturi vin din partea de est a României cu 7 km/h și curafale de 9 km/h.

Joi
Maxima zilei de joi este de 23 de grade Celsius, alături de nori joși și ceață. Vânturi vin din partea de est a României cu 7 km/h și cu rafale de 11 km/h. Noaptea aduce minima de doar 8 grade Celsius, alături de un cer senin spre parțial noros. Vânturi vin din partea de est a teritoriului României cu 7 km/h și cu rafale de 11 km/h.

Vineri
Ziua de vineri aduce maxima de 22 de grade Celsius, alături de nori joși și ceață. Vânturile vin din zona de est-nord-est cu 7 km/h și cu rafale de 11 km/h. Minima va fi de doar 7 grade Celsius, alături de un cer mai mult senin. Vânturi vin din partea de est-nordest a teritoriului României cku 7 km/h și cu rafale de 11

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI