Prognoza meteo ANM pentru vineri, 20 septembrie. Se schimbă vremea! Anunțul Accuweather

Prognoza meteo ANM pentru vineri, 20 septembrie. Se schimbă vremea! Anunțul Accuweather
Prognoza meteo ANM pentru vineri, 20 septembrie

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru vineri, 20 septembrie 2019. Meteorologii anunță că vremea va fi răcoroasă în toată țara și va ploua slab în nord, nord-est, sud-est și centru. Temperaturile maxime nu vor depăși 23 de grade Celsius.

Prognoza meteo ANM pentru vineri, 20 septembrie

În noaptea de joi spre vineri, norii vor fi prezenți în majoritatea regiunilor din România și va ploua moderat cantitativ în Dobrogea. Cantitățile de precipitații vor depăși izolat 30 l/mp. Este posibil să mai plouă slab în Muntenia și în Moldova, iar la munte, pe creste, vor fi fulguieli și intensificări ale vântului.

Temperaturile minime vor avea valori cuprinse între -4 grade Celsius în estul Transilvaniei și 12 grade Celsius în sudul țării. În București, cerul va fi parțial noros. Temperaturile minime vor oscila între 9 și 11 grade Celsius.

Vineri, 20 septembrie, vremea va fi răcoroasă la nivelul întregii țări, iar ploile vor apărea în nord, nord-est, sud-est și centru. Pe crestele munților vor fi ninsori, lapoviță și vânt puternic. Temperaturile maxime vor avea valori cuprinse între 13 grade Celsius în depresiuni și 23 de grade Celsius în sudul extrem.

În Capitală, vremea va fi în general frumoasă, dar maxima zilei nu va depăși 21 de grade Celsius. Presiunea atmosferică va crește ușor.

Sâmbătă, vremea va fi răcoroasă în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil și va prezenta înnorări în nord-estul și estul țării și doar cu totul izolat vor fi condiții de ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat și va prezenta unele intensificări în regiunile din est și pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 şi 23 de grade Celsius, în timp ce minimele vor avea valori cuprinse între 2 și 10 grade Celsius.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI