Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 23 octombrie: se anunță -2 grade C

Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 23 octombrie: se anunță -2 grade C

Specialiștii de la ANM au emis prognoza pentru miercuri, 23 octombrie. Meteorologii au anunțat nori joși, vreme frumoasă pe parcursul zilei, dar și zone izolate unde se anunță -2 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM, miercuri, 23 octombrie

Experții de la Administrația Națională de Meteorologie (ANM) au anunțat că ziua de miercuri, 23 octombrie, va fi una deosebit de frumoasă. De altfel, vremea rămâne plăcută în această săptămână, în majoritatea regiunilor. Din data de 27 octombrie, temperaturile urmează să scadă cu până la 10 grade Celsius, iar posibilitatea de apariție a ploilor să crească, după cum se arată în prognoza ANM, valabilă pentru perioada 21 octombrie – 3 noiembrie. Pe lângă zonele în care toamna își va arăta candoarea, există și unele în care gradele din termometre vor ajunge sub pragul înghețului, anume la -2 grade Celsius.

Cum arată ziua?

  • maximă de 28 de grade
  • temperatură minimă de -2 grade
  • 24 de grade în Bucureşti

Așadar, vremea va fi în continuare în general frumoasă și caldă. Cerul va fi mai mult senin și mai ales dimineața și noaptea. În zonele joase de relief din est și sud-est, va fi nebulozitate joasă ori ceață izolat, asociată cu burniță. Vântul va sufla moderat. Maximele se vor încadra între 17 și 28 de grade Celsius, iar minimele se vor situa între 5 și 17 grade Celsius. Cele mai coborâte valori se vor înregistra în depresiunile din estul Transilvaniei. La începutul și spre sfârșitul intervalului, pe suprafețe mici, își va face loc și ceața. Punctele vizate sunt sud și centru.

Vremea în București

În prima parte a zilei, bucureștenii vor fi întâmpinați de nori joși și ceață. Mai apoi, își vor face loc, treptat, cele 23 de grade Celsius, care se vor simți cu un grad mai mult.

Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 23 octombrie: se anunță -2 grade C
Meteo București, 23 octombrie

Precipitațiile au un procent de 0%, așa că nu vor strica ziua de marți. A doua parte a zilei va fi îmbrăcată tot de nori joși și ceață și de o temperatură de 8 grade Celsius, care se va simți cu un grad mai mult. Precipitațiile nu vor apărea nici noaptea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI