Prognoza meteo ANM pentru luni, 30 septembrie. Cum va fi vremea. Anunţ surprinzător

Prognoza meteo ANM pentru luni, 30 septembrie

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru luni, 30 septembrie. Sunt anunțate temperaturi mai ridicate decât media normală a acestei perioade, cer variabil și ploi ce vor avea caracter de aversă local în regiunile nord-vestice şi centrale, precum şi în zonele montane şi izolat în rest.

Prognoza meteo ANM pentru luni, 30 septembrie

Vremea va fi caldă pentru această perioadă, chiar foarte caldă în sudul și estul țării. Cele mai ridicate temperaturi se vor înregistra în Lunca Dunării, unde vor fi 32 de grade Celsius. Cerul va fi variabil și va prezenta unele înnorări temporar accentuate, iar ploile se vor semnala local în regiunile nord-vestice şi centrale, precum şi în zonele montane şi izolat în rest.

Vântul va sufla cu putere la munte, mai ales pe creste și se va înteți în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 şi 32 de grade, iar cele minime, în general, între 8 şi 18 grade.

Vremea se va menține caldă

ANM anunță că vremea se va menține caldă în prima jumătate a săptămânii viitoare, iar temperaturile vor fi chiar și cu 8 grade Celsius mai mari decât media normală a acestei perioade.

În mod normal, acum ar trebui să avem cam 22 de grade, aşadar, avem cu 5 până la 7-8 grade mai mult decât în mod normal, anunță meteorologii, care precizează însă că vremea se va răcori a doua parte a săptămânii.

În Capitală se vor înregistra între 30-31 de grade de grade Celsius. Marți, temperaturile vor mai scădea și nu vor depăși 28 de grade Celsius. Miercuri, mercurul va urca din nu în termometre. Vor fi 29-20 de garde Celsius.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI