Prognoza meteo ANM pentru joi, 24 octombrie: nori joși și ceață

Prognoza meteo ANM pentru joi, 24 octombrie: nori joși și ceață

Specialiștii de la ANM au emis prognoza pentru ziua de joi, 24 octombrie. Meteorologii au anunțat că diminețile vor începe tot pe fundal de nori joși și ceață, dar vreme frumoasă pe parcursul zilei.

Prognoza meteo ANM, joi, 24 octombrie

Experții de la Administrația Națională de Meteorologie (ANM) au anunțat că ziua de joi, 24 octombrie, va fi una deosebit de frumoasă. De altfel, vremea rămâne plăcută până la finalul acestei săptămâni, în majoritatea regiunilor. Din data de 27 octombrie, gradele din termometre urmează să scadă treptat, chiar și cu 10 grade Celsius, iar posibilitatea de apariție a ploilor să crească, după cum se arată în prognoza ANM, valabilă pentru perioada 21 octombrie – 3 noiembrie.

Pe lângă zonele în care încă oamenii se mai pot bucura de căldură, stând la terase, există și unele în care gradele din termometre vor ajunge sub pragul înghețului, anume în depresiunile din estul Transilvaniei. Vremea va fi în continuare în general frumoasă și plăcută, cu câteva grade mai puține decât în ziua precedentă, dar cerul va fi mai mult senin, în special dimineața și noaptea. În zonele joase de relief din est și sud-est, va fi nebulozitate joasă ori ceață izolat, asociată cu burniță. Cele mai coborâte temperaturi se vor înregistra în depresiunile din estul Transilvaniei.

Vremea în București

Prima parte a zilei, ca în cele precedente, va fi pe fundal de nori joși și ceață. Maxima de joi, 24 octombrie, va fi de 23 de grade Celsius, care se va simți cu un grad mai mult. Precipitațiile nu își vor face simțită prezența, procentul acestora fiind de 0%. În cea de-a doua parte a zilei, norii vor dispărea, așa că cerul va fi senin spre parțial noros. De asemenea, nici pe timp de noapte nu vor apărea precipitațiile.

Prognoza meteo ANM pentru joi, 24 octombrie: nori joși și ceață
Vremea pentru București, joi, 24 octombrie 2019

În săptămâna 21 – 27 octombrie, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele speficile acestui interval, fiind valabil la nivelul întregului teritoriu. Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, în special în zonele montane, susțin specialiștii în meteorologie de la noi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI