Prognoza meteo ANM pentru 26 august – 1 septembrie. Cum este vremea la final de vară, schimbările care ne așteaptă

Prognoza meteo ANM pentru 26 august – 1 septembrie. Cum este vremea la final de vară, schimbările care ne așteaptă
Prognoza ANM pentru săptămâna 26 august- 1 septembrie

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie au emis o nouă prognoză pentru săptămâna 26 august- 1 septembrie. Iată care sunt maximele și minimele înregistrate pentru începutul de săptămână și ce spun meteorologii despre căldura extremă care străbate România încă de la începutul sezonului cald! Începem toamna tot cu căldură?

Prognoza meteo ANM pentru 26 august-1 septembrie

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie au emis prognoza pentru ultima săptămână de vară. Se pare că nu scăpăm de căldură nici la începutul toamnei, deși majoritatea asta speram. Valorile termice vor fi mai ridicate decât de obicei, mai ales în jumătatea vestică a teritoriului.

Meteorologii au mai susținut și că regimul pluviometrc va fi deficitar în toate regiunile, în special în zonele montane. Temperaturile medii ale aerului de la începutul sezonului de toamnă vor avea valori situate peste cele normale pentru această perioadă. Cantitățile de precipitații pentru perioada asta vor putea să aibă o tendință deficitară. În rest, vor fi apropiate de cele mai normale perioadei.

Prognoza meteo pentru săptămâna 26 august-1 septembrie
Prognoza meteo pentru săptămâna 26 august-1 septembrie

Vremea în București

Luni
Maxima zilei de de luni este 33 de garde Celsius, alături de un cer predominant însorit. Vântul vine din partea de est-nord-est 13 km/h și cu rafale de 18 km/h. Minima va fi de 17 km/h și cu un cer mai mult senin. Vânturi vin din zona de est-nord-est, cu rafale de 17 km/h.

Marți
Maxima zilei de marți este de 33 de grade Celsius, alături de un cer predominant însorit. Vânturi vin din partea de est-nord-est cu 11 km/h și cu rafale de 17 km/h. Minima este de 17 grade Celsius, alături de un cer mai mult senin. Vânturi vin din zona de est-nord-est cu 7 km/h și cu rafale de 15 km/h.

Miercuri
Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie anunță maxima de 32 de grade Celsius, alături de un cer predominant însorit. Vânturi vin din partea de est-nord-est cu 9 km/h și cu rafale de 15 km/h. Minima nopții este de 16 grade Celsius, alături de un cer senin. Vânturi vin din partea de est-nord-est a teritoriului României cu 7 km/h și cu rafale de 15 km/h.

Joi
Maxima zilei de joi este de 31 de grade Celsius, alături de un cer predominant însorit. Vânturi vin din zona de est-norrd-est cu 9 km/h și cu rafale de 17 km/h. Minima este de 16 grade Celsius, alături de un cer senin. Vântul vine din partea de est cu 7 km/h și cu rafale de 13 km/h.

Vineri
Maxima zilei de vineri este de 30 de grade Celsius, alături de un cer predominant însorit. Vânturi vin din partea de est-nord-est cu 9 km/h și cu rafale de 15 km/h. Minima va fi de 12 grade Celsius, alături de un cer mai mult senin. Vânturi vin din partea de est a teritoriului României cu 9 km/h și cu rafale de 15 km/h.

Sâmbătă
Maxima zilei de sâmbătă este de 28 de grade Celsius, alături de un cer predominant însorit. Vânturi vin din partea de est-nord-est cu 9 km/h și cu rafale de 13 km/h. Minima va fi de 12 grade Celsius, alături de un cer mai mult senin. Vânturi vin din zona de est cu rafale de 13 km/h.

Duminică
Maxima primei zile de toamnă este de 25 de grade Celsius, alături de un soare strălucitor. Vânturi vin din zona de est a teritoriului României cu 7 km/h și cu rafale de 24 de km/h. Minima va fi de 12 grade Celsius, alături de un cer senin. Vânturi vin din zona de sud-vest a teritoriului României cu 4 km/h și cu rafale de 17 km/h.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI