Prognoza meteo ANM, miercuri, 18 decembrie. Vremea se schimbă radical

Prognoza meteo ANM, miercuri, 18 decembrie. Vremea se schimbă radical
Prognoza meteo pentru miercuri, 18 decembrie, indicată de Administrația Națională de Meteorologie

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie emit o nouă prognoză. Iată care sunt condițiile meteo la care trebuie să ne așteptăm și care sunt maximele și minimele din toate regiunile României! Meteorologii indică faptul că vremea se va schimba radical începând de azi.

Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 18 decembrie

Dacă până acum am putut resimți vremea rece în special în cea de-a doua parte a zilei, deși mai caldă decât normalul perioadei, de azi se va încălzi pe toată durata zilei în aproape toată țara. Miercuri, 18 decembrie, maximele vor atinge și 22 de grade Celsius, conform meteorologilor. De asemenea, va fi deosebit de frumos, cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab și moderat.

În Maramureș și Transilvania vor fi 14 grade Celsius, în Crișana și Banat vor fi 16 grade Celsius, 17 grade în Oltenia, 18 în Dobrogea, 19 grade Celsius în Moldova și 22 de grade Celsius în Muntenia. Azi, 18 decembrie, ANM aduce un nou cod galben. Acesta este valail între orele 07:00 și 10:00. În Zona: Județul Alba: zona joasă; Județul Mureş: zona joasă; Județul Harghita: Miercurea Ciuc, Toplița, Gheorgheni, Ditrău, Sândominic, Remetea, Joseni, Suseni, Ciumani, Ciucsângeorgiu, Sărmaș, Frumoasa, Lăzarea, Sânsimion, Cârța, Siculeni, Mihăileni, Tomești, Gălăuțaș, Ciceu, Sânmartin, Sâncrăieni, Dănești, Subcetate, Mădăraș, Tușnad, Sântimbru, Voșlăbeni, Cozmeni, Leliceni, Păuleni-Ciuc, Racu;

Prognoza meteo pentru miercuri, 18 decembrie, indicată de Administrația Națională de Meteorologie
Prognoza meteo pentru miercuri, 18 decembrie, indicată de Administrația Națională de Meteorologie

Vremea în București

Maxima zilei de azi pentru București este de 14 grade Celsius, alături de un cer cu mult soare. Vânturi vin din zona de vest-sud-vest a teritoriului României cu 13 km/h și cu rafale de 20 de km/h. Minima zilei de miercuri este de doar 3 grade Celsius, alături de un cer mult mai senin decât zilele trecute. Vânturi vin din zona de vest-sud-vest cu 9 km/h și cu rafale de 15 km/h.

„Vine un val de aer cald peste țara noastră. Temperaturile resimțite sunt anormal de mari pentru această perioadă, sunt practic temperaturi pentru luna mai. Vor fi temperaturi istorice. Miercuri, vom ajunge la 21-23 de grade Celsius, ceea ce pentru luna decembrie este complet uluitor. De vineri, vremea se va răci treptat, dar de Crăciun vom avea tot temperaturi de primăvară”
Silviu Grigore, meteorolog (Sursa: România TV)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI