Prognoza ANM, marți, 17 decembrie. Vești bune de la meteorologi. Câte grade se înregistrează astăzi

Prognoza ANM, marți, 17 decembrie. Vești bune de la meteorologi. Câte grade se înregistrează astăzi
Prognoza ANM, marți, 17 decembrie. Vești bune de la meteorologi

Specialiștii meteo de la ANM au emis prognoza pentru această săptămână. Ce vești aduc experții pentru ziua de marți, 17 decembrie 2019? Câte grade se înregistrează astăzi?

Prognoza ANM, marți, 17 decembrie

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie (ANM) au emis prognoza meteo pentru săptămâna 16 – 22 decembrie. Experții meteo anunță că România va fi traversată de un val de aer tropical, lucru care va aduce temperaturi maxime de până la 16 – 20 de grade Celsius în unele regiuni ale teritoriului. De altfel, surprinderea își va face loc de miercuri, 18 decembrie, când vremea se va simți cu adevărat plăcută. În regiunile de câmpie și deal, dar mai ales în cele de pe litoral și din sudul teritoriului, se vor înregistra maxime de până la 20 de grade Celsius. Până atunci, temperaturile vor crește treptat, așa că tot de vreme bună vom avea parte.

Prognoza ANM, marți, 17 decembrie. Vești bune de la meteorologi. Câte grade se înregistrează astăzi
Prognoza meteo în țară, la ora 7.00

Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, iar maximele vor ajunge la 20 de grade Celsius. În Maramureș și Transilvania se vor înregistra 14 grade Celsius. 15 grade vor fi în Oltenia, iar în Dobrogea și Moldova termometrele vor arăta 16 grade Celsius. În Banat se anunță 18 grade, în timp ce în Muntenia se va atinge apogeul, valoarea maximă fiind de 20 de grade Celsius.

Vremea în București, 17 decembrie

Conform accuweather.com, termometrele din Capitală vor arăta maxima de 14 grade Celsius, care se va simți cu un grad mai puțin. Cerul va fi predominant însorit, precipitațiile nu își vor face apariția, iar vântul va sufla cu 11 kilometri pe oră, ajungând în rafală la 17 kilometri pe oră. A doua parte a zilei aduce 5 grade Celsius în termometre, temperatură ce se va simți cu 2 grade mai puțin. Cerul va fi mai mult senin, precipitațiile rămân departe de București, iar vântul va sufla cu aceeași intensitate precum în timpul zilei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI