Prognoza meteo ANM, joi, 1 august: Vreme instabilă cu averse

Prognoza meteo ANM, joi, 1 august: Vreme instabilă cu averse
Prognoza meteo ANM, joi, 1 august

ANM a emis prognoza meteo pentru ziua de joi, 1 august. Vremea va fi instabilă și se va răcori. După-amiază, în unele zone, se anunță averse, însoțite de descărcări electrice.

Prognoza meteo ANM, joi, 1 august 2019

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza pentru ziua de joi, 1 august 2019. Va urma o răcorire, care va dura până la finele primei săptămâni. Ulterior, vremea se va încălzi din nou, iar până la data de 11 august maximele vor avea, în medie, valori între 28 și 30 de grade Celsius.

După ce am avut parte de o vreme caniculară, iar disconfortul termic a fost acctentuat, în timp ce maximele au ajuns până la 34…35 de grade Celsius, acum, suntem ”dați peste cap” de temperaturi mai joase și de ploi, însoțite de descărcări electrice și vânt intens, în unele regiuni.

Vremea în București

Prognoza meteo ANM, joi, 1 august: Vreme instabilă cu averse
În București, vreme instabilă

În Capitală, specialiștii ANM anunță o vreme în general instabilă, răcorindu-se considerabil. Ziua, vor fi perioade cu înnorări, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Maxima va fi de 29…30 de grade Celsius, iar minima va fi de 17…18 grade Celsius.

Vremea în Constanța

La malul mării se anunță o vreme frumoasă, dar care va fi stricată de câteva averse. Conform accuweather.com, maxima zilei va fi de 26 de grade Celsius și se va simți cu patru grade mai mult. Vântul va sufla din nord-est cu o putere de 17 kilometri pe oră, iar indicele UV va fi 6. În a doua parte a zilei, termometrele vor arăta 21 de grade Celsius, cerul va fi parțial noros, iar vântul va sufla din direcția de est, cu 9 kilometri pe oră.

Vremea la munte

La munte, vremea va fi instabilă. După-amiază, vor fi perioade cu averse, frecvente descărcări electrice, vijelii, intensificări ale vântului. Pe arii restrânse, meteorologii anunță cantități de apă care vor trece de 25…35 l/mp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI